24.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 27 Juliol 2021

Aquest dimarts us expliquem que el grup municipal de Ciutadans exigeix que es cancel·li el Lloret Drone Festival i que l’empresa organitzadora indemnitzi l’Ajuntament. La formació taronja, a l’oposició, a través d’un comunicat, ha assegurat que l’esdeveniment “avergonyeix a tots els lloretencs” i creu que el preu del festival, que supera els 100.000 euros, “no […]

Aquest dimarts us expliquem que el grup municipal de Ciutadans exigeix que es cancel·li el Lloret Drone Festival i que l’empresa organitzadora indemnitzi l’Ajuntament. La formació taronja, a l’oposició, a través d’un comunicat, ha assegurat que l’esdeveniment “avergonyeix a tots els lloretencs” i creu que el preu del festival, que supera els 100.000 euros, “no es correspon amb la qualitat de l’espectacle”. Ciutadans considera, a més, que la gestió d’aquest esdeveniment ha estat “un desastre” i critica que l’equip de govern hagi anunciat la celebració del Drone Festival sense disposar dels permisos necessaris, fet que va provocar que s’ajornés dues setmanes. Davant d’això, el partit assenyala que l’espectacle no pot seguir endavant. I en aquest sentit, demana que l’empresa indemnitzi a l’Ajuntament per què no s’assoleixen, segons ells, els objectius esperats, com “l’atracció de talent, l’impuls a l’economia local i el reposicionament de la marca de Lloret de Mar”. En parlem amb detalls en uns minuts. Entrevistarem Jordi Hernández, portaveu de Ciutadans, i també Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica.

Expliquem que avui s’obre el termini per a participar en els Premis Ses Obreres 2021. El concurs fotogràfic té per objectiu trobar les millors imatges de la Festa Major de Santa Cristina, dels actes més representatius dels dies 24, 25 i 26 de juliol. Parlem amb Mar Casany, representant de l’Associació d’exobreres.

A la segona part, ens fem ressò de la ballada de country d’aquesta tarda que, com sempre, anirà a càrrec del grup Casal Country. La trobada, que s’organitza de manera conjunta amb el Casal Municipal de la Gent Gran, serà a partir de les set de la tarda, a la plaça Pere Torrent. Entrevistem un dels organitzadors, Romà Ribas.

I acabem parlant de l’espectacle “A la fresca”, que es podrà veure aquesta nit a la plaça de la Vila. Es tracta d’una peça de teatre còmic de carrer, inspirada en situacions quotidianes, amb tres personatges i una cadira gegant que surten a prendre la fresca. Parlem amb la seva creadora, Anna Confetti.

Darrers Programes