17.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 27 Juny 2022

L'informatiu matinal

Avui parlem de les activitats i serveis a les platges de Lloret de Mar. Aquest divendres, 1 de juliol, començarà a funcionar el miniclub de Fenals i ja estaran operatives totes les activitats i serveis de les platges per aquest estiu. Les comentem detalladament amb la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, a qui li preguntarem quines valoracions fan del nou parc aquàtic inflable a la platja de Lloret.

Avui hi ha ple municipal i fem un repàs de l’ordre del dia. La sessió començarà a les sis de la tarda i es podrà seguir en directe pels canals telemàtics de NRLL.

Parlem amb la directora de l’Oficina de Català de Lloret, Cesca Cornellà, sobre els cursos intensius que oferiran aquest mes de juliol. Les inscripcions estan obertes.

En plana esportiva, expliquem que aquesta setmana se celebra una nova edició del Globasket. Els detalls ens els dona el seu organitzador, Josep Ramon Muro.

També expliquem que demà al vespre es recupera la celebració de la revetlla de Sant Pere al barri dels Pescadors. Ho comentem amb el president de l’associació de veïns, Emili Olivé.

Darrers Programes