25 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 27 Maig 2022

L'informatiu matinal

Acabem la setmana explicant-vos que 800 alumnes de l’escola Àngels Alemany han fet esport aquest dijous per una causa solidària. Ha estat per la lluita contra el càncer infantil, en memòria de l’Erick, el nen que va morir a finals de l’any passat a causa d’aquesta malaltia. Feia cinquè de primària i el seu record quedarà per sempre en els que van ser els seus millors amics. Un d’ells és l’Àlex Camacho, que ha participat en la cursa amb una samarreta del Barça que va regalar-li l’Erick. L’escoltarem en una estona, així com a dues alumnes més, la Cristina i la Leyre. La jornada esportiva ha comptat amb molt col·laboradors. Entre ells, hi havia els pares de l’Erick, que tampoc han volgut perdre’s la cita. La Cursa Solidària de l’Àngels Alemany es recupera després de dos anys de parèntesis, a causa de la pandèmia i des del centre s’ha organitzat amb més força i il·lusió que mai. 

Avui comença ‘Lloret en flor’, l’esdeveniment amb què les botigues de la vila tanquen el mes de maig. Fins diumenge, l’art floral ocupa aparadors comercials i altres espais.

Després, us recomanem el reportatge sobre els jardins de Santa Clotilde, que s’emet aquest cap de setmana a TV2, dins de la sèrie JARDINES CON HISTÒRIA. Escoltem la directora del programa i el regidor Xavi Flores. Les imatges realment valen la pena.

En plana esportiva, tenim un cap de setmana ben farcit, que portarà molta gent fins a Lloret: des del Futbol IN i la Copa Afia, a la gimnastrada o bé el torneig internacional de tennis taula.

A la segona part, ens posem amb l’agenda d’aquests dies. Marcada per la visita avui del periodista Vicenç Lozano, que presenta el seu llibre sobre el Vaticà, a més del recital de piano amb la japonesa Yoko Suzuki, la flashmob de la comunitat ucraïnesa o bé el concert amb l’Orquestra Jove de la Selva.

Darrers Programes