24.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 27 Març 2023

L'infomatiu matinal

Nou pas endavant per fer realitat la nova residència per a la gent gran. Avui hi ha ple municipal i un dels punts de l’ordre del dia és una modificació de crèdit que ha de permetre, entre altres coses, fer un nou passet endavant per poder fer realitat la nova residència per a la gent gran i hospital sociosanitari. L’equipament es preveu que costi 12 milions i mig d’euros i s’ha de fer aquest tràmit per poder licitar la redacció i execució del projecte. Ho comentem, més àmpliament, parlant amb Jordi Sais, regidor d’Acció de Govern.  

Aquest dimecres es commemora el Dia Mundial del Piano i Lloret de Mar s’hi suma convidant a tothom que ho vulgui a tocar el piano. Ens ho explica el regidor de Cultura, Cristian Fernández.

També dimecres, el Teatre acull diferents activitats de dansa. Hi haurà dos tallers a càrrec de les ballarines lloretenques Cristina Catalán i Carolina Villegas i també un petit espectacle amb la companyia Miquel Barcelona. En donem els detalls i escoltem a tots els protagonistes.

Parlem de més dansa, perquè aquest diumenge l’Associació Protectora d’Animals Sense Casa, l’APASC, organitza una gala benèfica amb la col·laboració de les escoles de dansa Sara Díaz i Alia.

Sabem com va anar el primer fòrum turístic de destinacions de costa, que es va fer la setmana passada a Lloret, amb molt bones valoracions per part dels participants.

Expliquem també com va anar la marxa de les ermites ahir diumenge.

Acabem escoltant alguns dels alumnes del Batxillerat Artístic de l’institut Coll i Rodés, perquè acaben de pintar un mural en un magatzem municipal de Promoció Econòmica i volem saber què els ha semblat l’experiència.

Darrers Programes