Diumenge, 24 gener 2021
11.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 27 Novembre 2020

Avui destaquem que les persones que es vulguin vacunar de la grip tenen temps de fer-ho fins al 22 de desembre. Ho hauran de fer demanant cita al CAP de Lloret, perquè ja no hi ha disponibilitat horària per vacunar-se al Puntet, com s’estava fent fins ara. Ho poden fer trucant al telèfon 972 37 29 09 o a través del web de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva (salutms.cat). Aquest any, a causa de la pandèmia de la Covid-19, es considera que posar-se la vacuna de la grip és més important que mai. La campanya s’adreça a tothom, no només als grups vulnerables, perquè evitant contagiar-se de grip es protegeix a la població en general. Els principals grups de risc són la gent gran -majors de 65 anys-, persones amb malalties cròniques o greus, embarassades o persones amb obesitat mòrbida, entre altres. A més, la vacuna es recomana especialment a cuidadors i professionals de la salut. Ampliem aquesta informació escoltant les declaracions de Raquel Garreta, cap d’Infermeria de l’Àrea Bàsica de Salut de Lloret i Tossa.

Avui s’encenen els llums de Nadal a Lloret amb un parell de novetats ben visibles a la plaça de la Vila. Us recomanem que les aneu a veure. El que no es fa enguany és cap inauguració, per evitar aglomeracions al carrer.

Expliquem que el servei d’informació turística a les platges de Lloret de Mar ha atès més de 6.700 persones durant aquest passat estiu. S’ha estrenat aquesta temporada amb l’objectiu d’oferir un servei presencial d’informació turística als visitants. Ens dona tots els detalls Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme.

Ens fem ressò de la presentació aquest dimecres d’un llibre que recull 26 anys d’excavacions al poblat ibèric de Montbarbat. La directora dels treballs, la doctora Maria del Vilar, és l’autora del volum, que forma part de la col·lecció ES FRARES de l’Arxiu.

A la segona part, parlem del canal OIAC 360º, que ha estat utilitzat per més de 7.500 persones des de la seva entrada en funcionament. L’Oficina d’Atenció Ciutadana ha presentat un informe amb les dades de 24 mesos del servei, des de l’1 de setembre del 2018 fins al 30 de setembre del 2020. Ampliem la informació amb el regidor de Recursos Humans, Xavi Flores.

També xerrem una estona amb en Joan Bertran. Va tenir el privilegi de jugar un partit de futbol amb en Maradona, quan va estar als anys ’80 uns dies de descans a Lloret. Una anècdota que es posa de relleu arran de la mort de qui és considerat un dels millors jugadors de futbol de la història.

I també ens fem ressò dels bons resultats obtinguts per l’Acadèmia de ballet Sara Diaz, de Lloret de Mar. Cinc de les seves coreografies han estat premiades en la cinquena edició del Concurs Internacional de Dansa d’Argentina. L’escola hi va participar dies enrere, en un certamen que es va fer de manera virtual. Parlem amb la directora del centre, Sara Díaz.

Darrers Programes

L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial. Un espai...
Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa...
Avui ens acompanya el representant de la religió Islàmica a Lloret de Mar, Youseff Lyoussi.
La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Ràdio Box – 23 Gener 2021

L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial. Un espai realitzat per Albert Batlle.

Religió Catòlica – 23 Gener 2021

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa realitzant una pregunta a correu@novaradiolloret.org

Religió Islàmica – 23 Gener 2021

Avui ens acompanya el representant de la religió Islàmica a Lloret de Mar, Youseff Lyoussi. Participa realitzant una pregunta a...

La Llista – El millor de la setmana

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de la setmana.