25.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 27 Octubre 2020

Aquest dimarts us expliquem que el Govern municipal ja ha aprovat les ordenances fiscals del 2021, amb el suport de Lloret en Comú i Força Lloret. Els impostos i taxes municipals per l’any que ve es congelen i només es preveu un increment de l’IBI del 50% per a aquells immobles que estiguin dos anys […]

Aquest dimarts us expliquem que el Govern municipal ja ha aprovat les ordenances fiscals del 2021, amb el suport de Lloret en Comú i Força Lloret. Els impostos i taxes municipals per l’any que ve es congelen i només es preveu un increment de l’IBI del 50% per a aquells immobles que estiguin dos anys sense habitar i també l’increment de la taxa que han de pagar els bancs per tenir caixers automàtics a la via pública. Al BDBH d’avui en donarem tots els detalls i coneixerem el punt de vista de tots els portaveus municipals.

Avui també ens fem ressò quins detalls falten per col·locar a la superfície de la plaça Pere Torrent, que no deixaran ningú indiferent. Suposaran un canvi diferencial.

Després anunciem novetats del 8è Rally de Lloret de Mar ja té data. Se celebrarà els dies 5 i 6 de febrer del 2021 i comptarà amb dotze trams dividits en dues etapes.

Darrers Programes