8.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 27 Octubre 2021

L'informatiu matinal

Aquest dimecres obrim el magazine informatiu de la ràdio de Lloret amb la vacunació de la grip a Lloret de Mar, que es farà al Puntet, a partir del 2 de novembre. Als Centres d’Atenció Primària de la vila només s’hi vacunaran els pacients que ja tinguin una cita presencial programada per algun altre motiu de salut i a la població infantil. La campanya de vacunació es dirigeix, especialment, a persones majors de 60 anys i a les que tenen patologies cròniques o patologies de risc, així com als seus convivents, a les embarassades i dones durant el puerperi fins als 6 mesos després del part. A més, també s’adreça a professionals sanitaris, sociosanitaris, de centres geriàtrics i oficines de farmàcies, i als infants entre 6 mesos i 2 anys amb antecedents de prematuritat.  Com diem, la vacunació de la grip s’iniciarà a Lloret el pròxim 2 de novembre, al Puntet. Els horaris seran els següents: de dilluns a divendres de deu del matí a dues de la tarda, i els dilluns, dimecres i divendres també de tres de la tarda a vuit del vespre. Parlem d’aquesta qüestió amb Raquel Garreta, cap d’Infermeria de l’Àrea Bàsica de Salut de Lloret – Tossa, i també escoltem les declaracions de Jennifer Pérez, regidora de Salut Pública. 

Avui també parlem amb la lloretenca Meritxell Moreno, que participarà en el Congrés Mundial de Cuina i Ciència. L’esdeveniment, que es farà del 8 al 10 de novembre a Barcelona, comptarà amb xefs de reconegut prestigi com Joan Roca, Ferran Adrià i Nandu Jubany, entre d’altres.

A continuació, sabem com es presenta la nova jornada dels Esmorzars Professionals de Turisme, que organitza aquest matí la Fundació Climent Guitart. El convidat serà el nou director de l’Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer. Escoltem les declaracions de Robert Torregrosa, tresorer de la Fundació.

A la segona part, ens fem ressò de la representació que es farà el pròxim 7 de novembre al Teatre de Lloret de L’Últim Daiquirí. L’espectacle s’ha programat dins del Festival SOM CULTURA, del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Escoltem les declaracions de David Barba, d’Amargura Cultura, l’actor lloretenc Joan Romà Ortiz i també d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme.

I acabem en plana esportiva per saber com es presenta la competició sub15 de l’Eurockey Cup. El torneig d’hoquei patins comptarà amb 22 equips de 7 països diferents. Entrevistem un dels responsables de l’organització, Marc Ausió. 

Darrers Programes