6.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 27 Octubre 2022

L'informatiu matinal

Jaume Dulsat no es tornarà a presentar a les eleccions del 2023. L’actual alcalde ho ha anunciat aquest dimecres a la tarda, en un acte en què també ha afirmat que la seva intenció és esgotar el mandat actual. Després, deixarà la vida política per tornar a treballar a l’empresa privada.

Dulsat ha explicat que el seu objectiu inicial era ocupar el càrrec un màxim de vuit anys i, tot i que reconeix que en algun moment ha dubtat, considera que és moment de deixar pas a un nou líder perquè a l’administració pública cal que hi hagi relleu. No ho ha dit directament, però ha insinuat que Junts per Lloret presentarà candidatura i el líder podria ser el tinent d’alcalde Albert Robert. A l’acte, també ha fet balanç dels set anys i mig que porta en el càrrec. Avui parlem amb ell de tot plegat.

Un any més, les activitats a les platges de Lloret organitzades per Lloret Turisme han tingut un bon gruix de participants, superant les 15.000 persones, i avui ho volem valorar amb la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan.

La Fundació Climent Guitart ha celebrat una nova edició del BTM, el Business Tourism Market, que s’ha centrat, entre altres coses, en l’anomenat “metavers”. Donem els detalls de com va anar la jornada i n’escoltarem alguns dels protagonistes.

En plana política, Cs presenta una moció al ple municipal de dilluns per exigir que es faci una auditoria energètica interna a l’Ajuntament amb l’objectiu de reduir els costos de consum. En parlem amb la regidora liberal Nicole Raets.

Entrevistem la directora de l’Oficina de Català, Cesca Cornellà, per parlar de la nova campanya de Voluntariat per la llengua. Ahir a la tarda es va fer la presentació oficial de les parelles lingüístiques que s’han format en aquesta edició.

Per acabar, recordem que aquesta tarda es commemora a Lloret el Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual. Es farà amb una projecció del fons audiovisual del lloretenc Francesc Mas i Ruhí, a les set de la tarda al Teatre.

Darrers Programes