17.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 27 Setembre 2021

L'informatiu matinal

Els usuaris de l’asil Nicolau Font han començat a rebre la 3a dosi de la vacuna contra la Covid-19.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS) ha començat a administrar la tercera dosi als seus usuaris, una dosi que s’administra a les persones que necessiten un reforç per aconseguir una millor resposta immunitària per fer front a la malaltia. En parlem amb la directora de l’asil, Ester Garcia.

Aquesta tarda hi ha ple municipal. Torna a ser presencial, tot i que no es permetrà l’entrada de públic a la sala. La sessió començarà a les 6 de la tarda i avui repassem alguns dels punts que s’hi tractaran.

Fem valoracions. En plana cultural, voldrem saber com ha anat la participació de la colla gegantera de Lloret al 33è Aplec Internacional de Cultura Catalana, que Adifolk ha dut a terme a l’Alguer. En parlem amb un representant de la colla, Àlex Lechuga.

En plana esportiva, parlem amb Ona Blasco per saber com li ha anat el campionat d’Espanya per autonomies, que s’ha disputat aquest cap de setmana a Mallorca.

Parlem amb el president del Club Tenis Lloret, Christian Martínez, perquè l’equip sènior +30 acaba de proclamar-se campió de la lliga catalana i, a més, l’absolut s’ha classificat per a la final.

També expliquem com ha anat l’inici de la lliga als equips femenins del Bàsquet Lloret i del Club Hoquei Lloret.

Darrers Programes