7.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 27 Setembre 2022

Avui us expliquem el nou pas endavant per fer realitat el projecte de la nova residència per a la gent gran a Lloret de Mar. L’Ajuntament demanarà al Govern de la Generalitat la competència per poder licitar la construcció i gestió de la futura residència per a la gent gran i centre de dia, que […]

Avui us expliquem el nou pas endavant per fer realitat el projecte de la nova residència per a la gent gran a Lloret de Mar. L’Ajuntament demanarà al Govern de la Generalitat la competència per poder licitar la construcció i gestió de la futura residència per a la gent gran i centre de dia, que està projectada al Turó de Can Buch. Es considera una demanda històrica de la població i, segons un conveni signat entre la Generalitat i l’Ajuntament el 2020, les obres havien de començar aquest any. Com que el conveni no s’ha complert, l’equip de govern ha fet un nou pas per desencallar el projecte. Es va aprovar al ple d’ahir i avui en donem tots els detalls, a banda de conèixer l’opinió dels diferents portaveus municipals.

Després de la ronda de portaveus, resumim una detenció policial que va acabar amb la mossegada a un agent.

També recordem que avui és el dia mundial del turisme i que per aquest motiu hi ha jornada de portes obertes al Museu Obert de Lloret.

En plana esportiva, dos titulars: Ignasi Gironès, del Swimrun Lloret, ha estat el subcampió del Campionat del Món de swimrun en categoria individual. I l’altre titular és que la Piscina de Lloret celebra, fins aquest divendres, la Setmana Europea de l’Esport. Comentem quines són les propostes.

I acabem anunciant la campanya de donació de sang dels propers 7 i 8 d’octubre a l’hotel Evenia. És una marató de 42 dies arreu de Catalunya que comença a Lloret.

Darrers Programes