20.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 28 Abril 2022

L'informatiu matinal

Les escoles de dansa de Lloret organitzen, aquest diumenge al matí, una gala benèfica en benefici dels infants refugiats a Ucraïna. Començarà a les onze del matí, al Teatre de Lloret, i les entrades es vendran una hora abans de l’actuació. La iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament. En coneixem els detalls amb una de les organitzadores, Olena Bilousova.

Aquest cap de setmana, la cultura és protagonista a Lloret de Mar, perquè, d’una banda, dissabte al vespre se celebra la festa de la cultura lloretenca; i, d’altra banda, diumenge arriba una nova edició de l’Aplec de la Sardana. De les dues activitats, en parlem amb el regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández. A més, de l’aplec complementem la informació amb un dels organitzadors i col·laboradors de la ràdio, Jordi Rocas.  

Encara en plana cultural, entrevistem l’artista Ariadna Peya, una de les creadores de l’espectacle “Suite Toc número 6”, que es podrà veure al Teatre de Lloret demà al vespre.

També demà al vespre, el Club Marina Casinet ha programat una xerrada sobre consumisme amb el lloretenc Albert Vinyals, expert en Psicologia del Consum. Parlem amb ell.

També tenim música, escoltem el nou tema de Sergi Bueno, titulat “Estoy bien”, que compta amb un videoclip enregistrat a Lloret, el seu poble natal. Ell mateix ens donarà els detalls de la cançó. I també escoltem una de les peces que conformen el disc que Alex Escot publicarà demà divendres. L’entrevistem per conèixer tots els detalls.

Recordem que aquest vespre hi ha sessió del Cineclub Adler. Es tancarà el cicle “Cinema i Dona” amb la projecció de la pel·lícula “Quan érem bruixes”. Serà a dos quarts de nou del vespre.

Darrers Programes