8.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 28 Desembre 2022

Avui us expliquem que l’Ajuntament de Lloret ha celebrat el darrer ple de l’any. Ha estat aquest dimarts, en una sessió extraordinària, de només una hora, en què s’han desestimat les al·legacions presentades contra a les ordenances fiscals del 2023. De totes les al·legacions, l’equip de govern ha destacat, amb sorpresa, que l’Ajuntament veí de […]

Avui us expliquem que l’Ajuntament de Lloret ha celebrat el darrer ple de l’any. Ha estat aquest dimarts, en una sessió extraordinària, de només una hora, en què s’han desestimat les al·legacions presentades contra a les ordenances fiscals del 2023. De totes les al·legacions, l’equip de govern ha destacat, amb sorpresa, que l’Ajuntament veí de Blanes ha sol·licitat impugnar les ordenances. Lloret no ho ha admès a tràmit perquè no té potestat per fer-ho i només ha admès una al·legació contra la taxa de l’abocador, que fan servir des de Blanes. La qual s’ha acabat desestimant, igual que les altres. Les altres al·legacions, que també han estat desestimades, han estat presentades per un particular, el grup de Ciutadans i el PSC. La proposta s’ha aprovat amb els vots a favor de l’equip de govern, l’abstenció de ‘Comuns’ i PSC, i els vots contraris de Ciutadans i Força Lloret. En el programa d’avui escoltem l’alcalde així com els portaveus municipals.

Es recullen 400 joguines per a famílies sense recursos de Lloret de Mar, amb motiu de la campanya de la Creu Roja. Seran per a més de 80 infants, de cara al dia de Reis.

Més coses. L’alcalde de Lloret de Mar ha recollit aquest dimarts el relleu com a Capital de la Cultura Catalana per al 2023, de mans de l’Ajuntament d’Igualada, que ho ha estat al llarg d’aquest any 2022.

En plana esportiva, el porter lloretenc Carles Grau, jugador del Barça d’hoquei patins, ha estat escollit millor esportista gironí del 2022 pels seguidors de la plataforma Esport Gironí.

I acabem valorant la quina de Dofins, solidària amb l’associació Pas a Pas, i amb les mateixes activitats de l’esplai.

Darrers Programes

La Llista – 7 Febrer 2023

La Llista – 6 Febrer 2023