23.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 28 Febrer 2022

L'informatiu matinal

Crida a la població de Lloret a col·laborar amb les víctimes de la guerra d’Ucraïna.

Aquests dies sorgeixen iniciatives ciutadanes per ajudar els ciutadans d’Ucraïna, davant l’atac de Rússia. A Lloret, la setmana passada hi va haver una concorreguda concentració en contra de la guerra i de suport al poble ucraïnès.

A la vila hi viuen més de 800 persones de nacionalitat ucraïnesa. Una és Masha Honcharova, professora de l’institut Coll i Rodés. Avui a les 6 de la tarda serà al supermercat ALDI per recollir aliments de primera necessitat per fer-los als refugiats, a través d’un bus que portarà ajuda de diferents punts de les comarques gironines. Parlem amb ella.

Avui coneixem tots els detalls dels premis dels concurs de Carnaval d’aquest any. Tot i que ja fa temps que es va decidir suspendre la Gran Rua de Carnaval pel complicat context de pandèmia, sí que s’han pogut celebrar els concursos de disfresses al carrer i al lloc de treball. Amb el regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández, repassem qui són els guanyadors de les diferents categories.

En un altre ordre de qüestions, com a regidor de Mobilitat, li preguntem per la zona verda. Aquests últims dies s’han estat pintant les places arreu del municipi i la previsió és que demà comenci a funcionar.

Parlem del ple, que com és habitual començarà a les sis de la tarda. Tornarà a ser en format híbrid, és a dir, amb alguns regidors a l’Ajuntament i altres que es connectaran des de casa. La sessió es podrà seguir en directe pels canals telemàtics de Nova Ràdio Lloret i al BDBH fem un resum dels punts que s’hi tractaran.

En plana esportiva, repassem els resultats del cap de setmana, tal com fem cada dilluns.

Finalment tractem la cultura, perquè la sala infantil de la Biblioteca Municipal torna a obrir les portes a partir d’avui. A més, aquest dissabte es reprendran les sessions de conta contes. En parlem amb la regidora de la Biblioteca, Marina Nicolàs, amb qui també valorarem diverses dades que l’equipament acaba de publicar sobre el 2021, com per exemple que van passar per la Biblioteca més de 100.000 persones.

També en l’àmbit cultural, expliquem que la lloretenca Eli Ramírez ha il·lustrat un llibre de pomes de Jordi Domènech.

Darrers Programes