11.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 28 Febrer 2023

En l’últim dia del mes de febrer us expliquem que l’aparcament de Sa Caleta es tanca aquest dimecres per unes obres durant 3 setmanes. Així s’ha anunciat en el ple d’aquest dilluns: l’aparcament de Sa Caleta es tanca a partir de demà, 1 de març. El motiu són les obres de renovació d’enllumenat del passeig […]

En l’últim dia del mes de febrer us expliquem que l’aparcament de Sa Caleta es tanca aquest dimecres per unes obres durant 3 setmanes. Així s’ha anunciat en el ple d’aquest dilluns: l’aparcament de Sa Caleta es tanca a partir de demà, 1 de març. El motiu són les obres de renovació d’enllumenat del passeig marítim. Segons fonts municipals, aquest aparcament ha funcionat com a zona verda al llarg d’aquest hivern per primera vegada. Un cop reobri l’equipament de Sa Caleta, ho farà com a aparcament controlat de rotació amb barrera. Pel que fa als portaveus municipals a qui entrevistem, els preguntem sobre transport sostenible. En concret, pel fet que l’Ajuntament instarà la Generalitat que estudiï la incorporació de Lloret de Mar a la xarxa tarifària integrada del transport de Girona i Barcelona.

En plana de successos, detenen un jove per apunyalar dos nois a l’exterior d’una discoteca de Lloret de Mar

El Bàsquet Lloret ha celebrat aquest cap de setmana la Gala de Presentació de totes les seves categories.

L’Ajuntament i el CAP de Lloret organitzen aquest dimecres una jornada sobre alimentació per a lactants.

L’associació ForçAME fa una crida per aconseguir els vots necessaris que permetin guanyar els 2.500 euros del projecte solidari ‘La Voz del Paciente’.

Fins a quin punt influeixen les emocions en el nostre pes. En la relació entre nutrició i emocions hi donarà resposta la coach en gestió emocional i PNL, Joanna Coll. Serà en una xerrada gratuïta, aquest dijous.

Darrers Programes