13.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 28 Gener 2022

L'informatiu matinal

Acabem la setmana explicant-vos que Junts Lloret demana a l’Ajuntament que es repensi el radar de l’avinguda Vila de Blanes. En un tuit, la formació política assenyala que el nou radar no hauria de ser recaptatori, sinó tenir una funció educativa. En uns minuts, escoltem Dani Canals, coordinador de comunicació de Junts Lloret. La piulada de Junts Lloret, així com una pregunta que Força Lloret farà al ple de dilluns, venen arran de les dades difoses aquesta setmana per part de fonts municipals. La principal xifra és que es redueix la sinistralitat un 53% a l’Avinguda Vila de Blanes amb el sistema de control de velocitat. El regidor de Seguretat, Jordi Sais, apunta que Lloret de Mar tenia uns nivells molt elevats d’accidentalitat i calia fer alguna actuació al respecte.

Entrevistem el regidor Jordi Orobitg per saber quins cursos s’ofereixen als residents de Lloret de Mar i quina és l’oferta prevista.

Tot seguit, ens fem ressò de la presentació del llibre i de l’exposició que s’inaugura avui de Jordi Magrià, conegut com a BICMAN. Perquè fa dibuixos, de gran perfeccionisme, amb un bolígraf de color blau.

A la segona part, anem fins al teatre per parlar de les dades de l’any passat, de l’exposició sobre armes nuclears que s’inaugura avui amb 250 alumnes i dels abonaments que s’ofereixen en aquesta temporada. En parlem amb Amaranta Gibert, directora de l’equipament municipal.

Tot seguit, sabem com va anar la Hackató d’ahir al Puntet, en què uns quants alumnes van resoldre els reptes plantejats per establiments de Lloret en un termini de 12 hores. Entrevistem la regidora de Joventut, Marina Nicolàs.

I acabem amb els esports, per anunciar tots els partits del cap de setmana, recordar la competició de natació alevina i l’obra de teatre sobre camps de refugiats, dissabte al Teatre.

Darrers Programes