10.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 28 Juliol 2021

Aquest dimecres obrim el programa informatiu matinal de la ràdio de Lloret explicant-vos que l’Ajuntament de Lloret adquireix un habitatge per a ús social per la via del Tanteig i retracte. A més d’aquest habitatge, de forma imminent, es consolidarà l’adquisició de dos habitatges més. L’import d’aquesta acció, comptant els tres immobles, és d’una mica més de 241.000 euros, que procedeixen d’una partida pressupostària de 800.000 euros. Va ser creada per a la compra i adequació d’habitatges socials, a partir d’un acord amb el Consell Veïnal, que va cedir els Pressupostos Participats per atendre l’emergència social de la Covid-19. De moment, s’han valorat 13 habitatges que es podien adquirir per la via del Tanteig i retracte i s’està a l’espera de poder valorar-ne quatre més. Cal destacar que el consistori té actualment deu pisos de titularitat municipal per allotjament temporal d’emergència. A més, la Borsa de Lloguer social, amb la Fundació Ser.Gi, permet gestionar més d’un centenar d’habitatges per a famílies en situació de vulnerabilitat. En parlem en detalls en uns minuts. Entrevistem la regidora d’Habitatge, Jennifer Pérez.

Expliquem que aquesta tarda hi ha sessió plenària de l’Ajuntament de Lloret de Mar. L’ordre del dia compta amb un total de 14 punts, entre els quals destaca l’adhesió del consistori al Pacte d’Alcaldies per l’energia i el clima, impulsat per la Comissió Europea.  A més, repassem les dues mocions: una és de Lloret En Comú i l’altra és de Força Lloret.

Després, sabem com es presenta l’audició del cicle Sardanes a la Fresca, d’aquest dissabte. Actuarà la cobla Ciutat de Girona, amb un repertori de nou peces. Ens dona tots els detalls Joaquim Burjachs, representant de la cobla.

A la segona part, parlem del cicle Estiueja, que ja està arribant al final. Encara queden dos plats forts per aquests dies. Diumenge, tancarà la temporada Glaucs, però abans, demà dijous, tindrem a la vila a Elena Gadel i Marta Robles. Parlem del concert de demà amb la cantant Elena Gadel.

A continuació, expliquem que aquest dijous es presentarà el llibre “Agustí Vilà i Galí. Un navegant de terra ferma”. L’obra està escrita per Joan Domènech i Moner. Parlem amb ell per conèixer tots els detalls.

I també sabem com es presenta la sessió de Cinema d’Estiu, amb la projecció de la pel·lícula “Puñales por la espalda”. Escoltem les declaracions del regidor de Cultura, Cristian Fernández.

Darrers Programes