31.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 28 Juliol 2022

Avui us expliquem que arriben els primers concerts amb tot l’aforament venut, 1.200 butaques, del SOM DE MAR. El festival Som de Mar ha anunciat els primes ‘sold out’ dels seus concerts, és a dir, els que ja han quedat plens, mentre la resta de propostes es van venent a bon ritme. El Som de […]

Avui us expliquem que arriben els primers concerts amb tot l’aforament venut, 1.200 butaques, del SOM DE MAR. El festival Som de Mar ha anunciat els primes ‘sold out’ dels seus concerts, és a dir, els que ja han quedat plens, mentre la resta de propostes es van venent a bon ritme. El Som de Mar se celebra del 19 al 27 d’agost als Jardins de Santa Clotilde amb un cartell estel·lar: des de Rosario, els Manel, els mítics Boney M, Sergio Dalma, passant per Joan Dausà, Blaumut, Els Pets fins a Coque Malla i Ramon Mirabet. A més, una part programació musical serà a l’escenari del ‘village’, amb artistes locals com la lloretenca Tramma i d’altres d’emergents com Roger Padrós, Elisabeth Borne, Conttra, Cesc Sansalvador o Rocio Caamaño. En el programa d’avui, ens posem al dia amb Carles Gilibets, director del festival.

També destaquem el concert amb grans ‘hits’ de guitarra espanyola, que oferirà Marta Casas a la parròquia de Sant Romà, dins del festival de Guitarra del Mediterrani.

Després tenim als estudis els membres de la banda de tribut a LA OREJA DE VAN GOGH. Xerrem una estona amb la cantant i el bateria, que dissabte actuen al Clon Festival.

Tot seguit ens fem ressò d’una gimcana que estan fent aquests dies els més de 500 infants dels casals municipals, amb conscienciació per a la diversitat funcional. Una idea del col·lectiu SOM CAPAÇOS.

I acabem amb un apunt esportiu sobre l’estada de l’entrenadora Anna Tarrès, dies enrere, a la piscina.

Darrers Programes