12.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 28 Juny 2022

L'informatiu matinal

Els Jardins de Santa Clotilde tindran un centre d’interpretació. Avui en donem alguns detalls. Al ple d’aquest dilluns s’ha aprovat de manera provisional, per unanimitat, el pla especial urbanístic d’implantació d’un centre d’interpretació al costat dels jardins noucentistes. Aquest pla especial incorpora l’Estudi d’Impacte i Integració Paisatgística. Al BDBH d’avui coneixem el punt de vista dels diferents partits per saber què pensen sobre el futur centre d’interpretació.

A més, un altre tema que va sorgir al ple d’ahir va estar relacionat sobre l’aparcament dissuasiu de davant de la caserna de la Policia Local. Preguntem a tots els portaveus què en pensen.

Aprofitant que a la ronda de portaveu parlem amb Cristian Fernández, li preguntarem, com a regidor de Cultura i Festes, què han de fer les entitats que vulguin sol·licitar una carpa per a les barraques de la Festa Major d’aquest estiu.

Si queda temps, us expliquem que avui es commemora Dia de l’Orgull LGTBIQ+ i que Lloret ho celebrarà amb el primer Pride Costa Brava. Aquest dijous es durà a terme un taller d’origamis a la Biblioteca, aquest vespre se celebra la revetlla de Sant Pere al Barri dels Pescadors. I també expliquem que El Güeno ha tret el seu primer LP, titulat Epopeya.

Darrers Programes