28.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 28 Març 2022

L'informatiu matinal

Lloret de Mar compta ja amb 7.000 vehicles donats d’alta que poden fer servir la zona verda d’aparcament, la meitat dels vehicles censats al municipi.

Recordem que tenen dret a estacionar el seu vehicle en les zones verdes aquelles persones que paguin l’impost de circulació a Lloret i que hagin abonat la taxa de 5 euros anuals, que permet rebre l’adhesiu de la zona verda. Fins al moment, s’ha dut a terme un període de proves, però a partir del mes d’abril, tots els vehicles que estacionin en la zona verda i que no comptin amb aquest adhesiu, rebran la corresponent multa. Ampliarem la informació en uns minuts. Entrevistem el regidor de Mobilitat, Cristian Fernández.

Aquest dilluns, 28 de març, hi ha ple a l’Ajuntament de Lloret. Serà, com és habitual, a les sis de la tarda, amb 23 punts en l’ordre del dia. Es podrà seguir en directe en FM i pels canals telemàtics de Nova Ràdio Lloret.

Avui també sabem com ha anat la recollida d’aliments que ha fet APASC, aquests passats dijous i divendres. La recaptació anirà destinada a les famílies ucraïneses que són a Lloret. Entrevistem la presidenta d’APASC, Francis Longstaff.

Repassem els resultats més destacats del cap de setmana i ens fem ressò de l’acte que organitzen dimarts de manera conjunta l’associació Pas a Pas i l’Institut Coll i Rodés, per donar visibilitat al trastorn de l’autisme. Serà a les sis de la tarda, al Teatre de Lloret, amb la projecció d’un documental i una taula rodona. Entrevistem Josep Vilanova, professor del centre, i Eva Palau, presidenta de Pas a Pas.

Acabem parlant amb l’sketcher lloretenca Rosa Haba, que ens valora la trobada d’sketchers que s’ha fet aquest cap de setmana al Cementiri modernista de Lloret, amb dibuixos dels diferents elements que formen l’espai.

Darrers Programes