22.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 28 Març 2023

Avui us expliquem que tots els grups municipals celebren que finalment s’hagi trobat la manera de poder finançar amb diners públics tot el projecte de la nova residència per a la gent gran. Aquest dilluns s’ha fet un nou pas endavant per tirar endavant el tan reclamat projecte de la residència per a la gent […]

Avui us expliquem que tots els grups municipals celebren que finalment s’hagi trobat la manera de poder finançar amb diners públics tot el projecte de la nova residència per a la gent gran. Aquest dilluns s’ha fet un nou pas endavant per tirar endavant el tan reclamat projecte de la residència per a la gent gran i centre de dia, que finalment es podrà construir amb finançament íntegrament públic. A més a més, l’equip de govern també ha posat de relleu que s’està treballant amb la Generalitat per tirar endavant el conveni per poder comptar amb les 48 places públiques previstes. Avui parlem d’aquest projecte amb tots els portaveus municipals per saber com valoren que cada cop estigui més a prop de ser una realitat.

Expliquem com s’ha previst l’arribada de la torxa dels Special Olympics, avui a les pistes d’atletisme, amb els escolars de Lloret.

Tot seguit, sabem com es presenta la Setmana Santa des del punt de vista esportiu a la destinació.

A continuació, fem un apunt de política per conèixer què proposa Junts per Catalunya a Lloret als clubs de rem de la vila.

Després, fem la crònica de l’espectacle sobre ciència i dansa que ha tingut lloc aquest dilluns al teatre amb alumnes de la ESO.

Anunciem que l’agència de viatges Fiestalonia recupera la plena normalitat i organitza espectacles de dansa i cant aquesta setmana a la vila i a Montserrat. Així com novetats en els corredors per a busos de Catalunya, un dels quals el tindrem, segons la Generalitat, entre Lloret i Blanes.

Darrers Programes