8.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 28 Novembre 2022

L'informatiu matinal

Lloret de Mar tindrà un servei de canguratge universal. A partir d’aquest dijous, les famílies de Lloret amb infants d’entre 3 i 12 anys podran gaudir d’un servei de canguratge gratuït a les tardes, de cinc a vuit. El servei està limitat a deu dies cada mes, però permetrà a les persones que tenen fills al càrrec poder gaudir d’un respir per fer altres activitats. És una iniciativa que s’impulsa des de la regidoria d’Igualtat i en parlem detalladament amb la regidora Jennifer Pérez.

Amb ella també parlem com a regidora d’Habitatge per comentar un dels punts del ple d’aquesta tarda, en què està previst aprovar inicialment un reglament per regular l’adjudicació dels habitatges de propietat o gestió municipal que estan destinats a atendre situacions d’emergència econòmica i social.

Com que avui és últim dilluns de mes i a la tarda hi ha ple, al BDBH fem un repàs dels punts més destacats que presenta l’ordre del dia. Recordeu que el ple el podeu seguir en directe a través dels diferents canals de NRLL.

Sabem com han anat dues activitats solidàries d’aquest cap de setmana. D’una banda, les migas que va cuinar el PSC amb l’objectiu de recaptar diners per l’associació ForçAME, que lluita contra l’Atròfia Muscular Espinal.

D’altra banda, parlem amb el president dels Moters de Lloret, Emili Olivé, per saber com va anar la concentració que van fer ahir a Fenals amb l’objectiu de recollir aliments per al Centre de Distribució d’Aliments de Lloret.

Ens fixem en l’agenda d’aquest proper cap de setmana per conèixer tots els detalls del festival de cinema Lloret Negre. Qui ens en parla és Angelique Pfitzner.

Expliquem com han anat aquest cap de setmana els actes per commemorar el Dia Internacional contra la violència masclista i com cada dilluns, fem un repàs dels resultats esportius del cap de setmana.

Darrers Programes

La Llista – 7 Febrer 2023

La Llista – 6 Febrer 2023