7.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 28 Octubre 2022

Acabem la setmana explicant-vos que el mercat nacional ha crescut a Lloret de Mar aquest estiu arran de la pandèmia i el mercat francès presenta una alta fidelitat. Aquestes son algunes de les conclusions més destacades de la temporada d’estiu, en què també destaca que els francesos, belgues i holandesos són els mercats internacionals que […]

Acabem la setmana explicant-vos que el mercat nacional ha crescut a Lloret de Mar aquest estiu arran de la pandèmia i el mercat francès presenta una alta fidelitat. Aquestes son algunes de les conclusions més destacades de la temporada d’estiu, en què també destaca que els francesos, belgues i holandesos són els mercats internacionals que mostren una despesa de targeta bancària més alta a la destinació. En el programa d’avui sentirem declaracions de l’alcalde de la ciutat, Jaume Dulsat, així com de la gerent de Lloret Turisme, Elisabeth Keegan.

També ens fem ressò que Lloret de Mar és la seu de la presentació internacional dels nous models de bicicleta elèctrica i gravel de l’empresa alemanya FOCUS. Des del passat dimecres i fins al diumenge, 400 col·laboradors i clients internacionals de la companyia, provinents de diferents països, s’allotgen a l’hotel L’Azure, on hi ha exposats aquests nous models de bicicletes.

Expliquem que avui se celebra la castanyada a les escoles de Lloret de Mar. Sabrem els preparatius en un dels centres: el Pere Torrent. En parlem amb la mestra de musica Ainhoa Timmer.

A continuació anunciem que aquest cap de setmana arriba el canvi d’hora de cada tardor, en què els rellotges s’hauran de posar a les dues, quan siguin les 3. El canvi es duu a terme la matinada de dissabte a diumenge.

Tot seguit, obrim plana esportiva per parlar de la participació de Rubén Aragon en el Campionat del Món d’Ironman 70.3, que se celebra als Estats Units. I anunciarem tots els partits del cap de setmana.

A la segona part, repassem l’agenda dels propers dies, marcada per la fira de Halloween i Tots Sants, a més d’un taller de bruixes i el conte de la Castanyada a la Biblioteca.

Darrers Programes