15.6 C
Blanes

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 28 Setembre 2022

Aquest dimecres us expliquem que Lloret de Mar ha presentat els nous mapes de la destinació actualitzats i avui ho expliquem. Coincidint amb el Dia Mundial del Turisme, aquest dimarts, 27 de setembre, Lloret de Mar ha presentat aquest dimarts els nous mapes de la destinació, actualitzats i amb il·lustracions dels monuments, així com rutes […]

Aquest dimecres us expliquem que Lloret de Mar ha presentat els nous mapes de la destinació actualitzats i avui ho expliquem. Coincidint amb el Dia Mundial del Turisme, aquest dimarts, 27 de setembre, Lloret de Mar ha presentat aquest dimarts els nous mapes de la destinació, actualitzats i amb il·lustracions dels monuments, així com rutes interactives, ja siguin de senderisme, com dels camins de ronda, excursions pel territori o de caire cultural. Vam ser al a roda de premsa i avui escoltarem el que hi van dir l’alcalde, Jaume Dulsat, el president del Gremi d’Hotelers, Enric Dotras, la directora comercial de Samba Hotels, Alina Barckak, i la responsable de vendes de Rosamar Hotels, Elena Alcover.

Ens visita als estudis el candidat de Junts Lloret, Jordi Martínez, per parlar-nos del pla de treball que ha presentat la formació per començar a assentar les bases del que serà el seu programa electoral el proper mes de maig. Un pla de treball anomenat “Escoltem” i que es va presentar el cap de setmana passat davant de militants i simpatitzants.

També hi són als estudis Damià Font, de Marmirada, i Marc Corbella, d’Informàtics MCS, per parlar-nos de les jornades que organitzen la setmana que ve per presentar els robots cambrers. Es faran de dilluns a dimecres, a l’Hotel Acapulco.

Aquest dissabte comença la nova campanya per implantar el xip i censar les mascotes, tant gossos com gats i fures. Hi col·laboren quatre centres veterinaris de Lloret i en coneixem tots els detalls escoltant les declaracions de la regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs.

En plana esportiva, expliquem un parell de coses. D’una banda, que Lloret de Mar serà la seu de l’Eurockey Cup, en categoria sub15, del 13 al 16 d’octubre. D’altra banda, que aquesta tarda s’inaugura l’espai esportiu de la Fundació Johan Cruyff. Es tracta del projecte “Cruyff Court”, que té per objectiu la inclusió social d’infants i joves a través de la pràctica esportiva.

I fixant-nos també en l’agenda, recordem que aquest matí es farà una xerrada sobre l’aplicació de l’alimentació complementària en els nadors, al voltant dels sis mesos, i, a la tarda, hi haurà una concentració de l’Aurora a favor del dret a l’avortament. Serà a les set, a la Plaça de la Vila.

Darrers Programes