28.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 29 Abril 2022

L'informatiu matinal

Acabem la setmana explicant-vos que el turisme inclusiu reclama al sector que obri la mirada a diferents capacitats i experiències. Ha estat un dels reclams recollits en les jornades de formació de turisme inclusiu, fetes fins avui a Lloret de Mar. Amb una 50a de professionals del sector, que han rebut coneixements sobre diferents tipus de discapacitat i per treballar conjuntament perquè Lloret sigui més accessible a tot tipus de visitants. Durant les sessions, s’han fet tallers i taules rodones amb la participació de la ONCE, l’associació Pas a Pas Autisme i amb Multicapacitats. S’ha conegut l’experiència del consell comarcal del Baix Empordà així com del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. En el programa d’avui escoltem uns quants participants.

Avui sabem a qui lliura el premi Espurna Lloret en Comú. Una celebració que emmarca en el proper diumenge, 1 de maig. En parlem amb un membre del partit, Frederich Guich.

Tot seguit, obrim plana esportiva per destacar que avui comença el torneig de waterpolo femení amb 450 persones, entre esportistes i acompanyants, i anunciar els partits del cap de setmana.

A la segona part, parlem de LOS HEREDEROS DE LA TIERRA, una sèrie que es troba al TOP TEN de Netflix Espanya i que compta amb dos lloretencs en el repartiment: Fermí Reixach i Paco Moreno. Parlem amb tots dos.

I acabem amb l’agenda del cap de setmana, marcada per la festa de la cultura lloretenca, l’aplec de la sardana i l’espectacle de dansa solidari amb Ucraïna.

Sense oblidar que l’obra d’avui al teatre, SUITE TOC NUMERO 6, és la primera que s’ofereix en llenguatges de signes a Lloret de Mar.

Darrers Programes