25.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 29 Agost 2022

Iniciem la setmana explicant-vos que la tercera edició del SOM DE MAR ha tancat després de nou nits de música consecutives i tres sold-outs. Les actuacions de Rosario, Sergio Dalma i Boney M. han estat les més destacades d’aquest estiu, tot i que el festival ha omplert de gent i bona música els Jardins de […]

Iniciem la setmana explicant-vos que la tercera edició del SOM DE MAR ha tancat després de nou nits de música consecutives i tres sold-outs. Les actuacions de Rosario, Sergio Dalma i Boney M. han estat les més destacades d’aquest estiu, tot i que el festival ha omplert de gent i bona música els Jardins de Santa Clotilde durant nou nits seguides. Manel, Joan Dausà, Els Pets, Coque Malla, Blaumut i Ramon Mirabet han completat el cartell de la que ha estat la primera edició sense restriccions. Els organitzadors, ara, ja treballen en l’estiu vinent, amb ganes de seguir fent créixer el festival que va néixer en plena pandèmia. Avui escoltem les declaracions del director, Carles Gilibets.

Aquesta setmana comença el mes de setembre i, per tant, comencen dues activitats al centre Cívic del Rieral: el taller de tècniques d’estudi i les xerrades ‘Eduquem en família’. En donem els detalls i escoltarem les encarregades de dur a terme les dues activitats.

L’Hotel Santa Marta ha recaptat més d’11 mil euros a la segona edició del Sopar d’Il·lusions i les valoracions no poden ser més positives. Ho expliquem.

I també expliquem com va anar, ahir a la tarda, el tradicional triangular Selva Marítima, que es disputa cada pretemporada entre el Lloret, el Blanes i el Tossa de futbol.

Darrers Programes