8.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 29 Desembre 2022

L'informatiu matinal

Avui s’activa la campanya Compra a Lloret a través d’una aplicació al mòbil. La campanya fomenta les compres a Lloret, amb una novetat destacada. Enlloc d’una targeta moneder, com altres anys, els usuaris disposaran d’una aplicació al mòbil que servirà per fer despesa a les botigues de la vila i que en tot moment se sabrà la quantitat disponible.

La campanya Compra a Lloret està dotada de 60.000 euros i se’n poden beneficiar fins a 1.500 lloretencs. Qui vulgui gaudir-ne haurà de pagar per avançat 60 euros i l’Ajuntament li’n subvencionarà 40 més. De manera que tindrà 100 euros per gastar només en comerços locals.

Els beneficiaris de la campanya han de ser majors de 18 anys i estar empadronats a Lloret. Cada ciutadà pot fer una única càrrega i la campanya estarà activa fins al 31 de gener. Escoltem la regidora de Comerç, Lara Torres.

Avui sabem detalls de com s’ha gestat el projecte del castell de Lloret. Entrevistem Toni Cruz, conegut per la Trinca, com a director artístic de la iniciativa.

Tot seguit, donem veu al regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores. Ens dona detalls del projecte d’ampliació i adequació al jaciment ibèric del Turó Rodó, a tocar del castell.

A la segona part, sabem com està anat el torneig de waterpolo internacional amb 350 participants de fins a 17 anys. Escoltem la regidora d’Esports, Anna Garcia Castany, i parlem amb un dels organitzadors, Jordi Setó.

Acabem parlant de màgia, amb tot un crac: el lloretenc Josep Vidal, que avui ofereix un espectacle al pub Gerry’s.

Darrers Programes

La Llista – 7 Febrer 2023

La Llista – 6 Febrer 2023