12.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 29 Juliol 2022

Acabem la setmana explicant-vos que els casos de punxades a dones en discoteques de Lloret puja a 11. El sector de l’oci nocturn està “molt preocupat” pels recents episodis de dones punxades en discoteques catalanes. Els Mossos d’Esquadra investiguen 14 possibles casos, 11 a Lloret de Mar i tres a Barcelona. Lluís Torrents, president de l’Associació de […]

Acabem la setmana explicant-vos que els casos de punxades a dones en discoteques de Lloret puja a 11. El sector de l’oci nocturn està “molt preocupat” pels recents episodis de dones punxades en discoteques catalanes. Els Mossos d’Esquadra investiguen 14 possibles casos, 11 a Lloret de Mar i tres a Barcelona. Lluís Torrents, president de l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) i un dels responsables de la sala Razzmatazz de Barcelona, ha dit que no s’ha de generar “alarmisme” però admet que no saben quines intencions tenen les persones que fan aquestes punxades. De moment no s’ha detectat cap delicte associat als fets i la mateixa policia ha demanat a les sales i discoteques que no canviïn cap dels protocols actuals. En tot cas, s’ha mostrat predisposat a ajudar el màxim possible.

Avui expliquem que fins a 15 establiments s’han sumat a la ruta del Daiquiri número 4, després de fer un curs de formació per servir un còctel de qualitat i rebre l’aprovació d’uns jutges especialitzats.

Més coses: gaudir de l’emocionant regata de Santa Cristina des del cel, amb les increïbles imatges d’un dron. Aquesta ha estat, sens dubte, una de les innovacions del programa especial de la diada de Festa Major. El valorem amb el regidor Xavi Flores.

Tot seguit, en plana esportiva, la Selecció Absoluta d’Israel de natació sincronitzada s’ha entrenat aquests dies a la Piscina de Lloret, a les ordres de la reconeguda entrenadora professional Anna Tarrés.

A continuació, repassem l’agenda del cap de setmana, marcada pel festival de drons, el concert de tribut a LA OREJA DE VAN GOGH i les festes a Mas Romeu, amb les quals es dona pas a les festes de barri de l’estiu.

Darrers Programes