20.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 29 Juny 2021

Avui destaquem la tensió viscuda al ple d’aquest dilluns per la intervenció del Síndic del Ciutadà. Joaquim Teixidor ha presentat la Memòria del Síndic del Ciutadà del 2020 i, com és habitual, ha aprofitat per fer certes demandes i crítiques al Govern municipal. La intervenció ha generat polèmica amb els regidors del Govern, que han […]

Avui destaquem la tensió viscuda al ple d’aquest dilluns per la intervenció del Síndic del Ciutadà. Joaquim Teixidor ha presentat la Memòria del Síndic del Ciutadà del 2020 i, com és habitual, ha aprofitat per fer certes demandes i crítiques al Govern municipal. La intervenció ha generat polèmica amb els regidors del Govern, que han negat algunes de les crítiques.

Avui les detallem i fem ronda de portaveus per conèixer l’opinió de tots els grups. Tot i així, cal destacar que tots els portaveus han remarcat la bona feina que du a terme el Síndic i, per la seva banda, el Síndic ha felicitat algunes de les accions impulsades durant l’últim any per part del Govern. Ho explicarem tot plegat.

De la Memòria, cal destacar que el Síndic va fer 242 actuacions. La majoria, 139, consultes. Pel que fa a les queixes, la majoria estan vinculades amb el servei de Benestar i Família, Gestió Tributària i Mobilitat i transports. 

Avui comentem les posicions que han assolit els nedadors alevins del Club Natació Lloret, en l’última jornada del campionat de Catalunya, celebrat el cap de setmana a les piscines Picornell de Barcelona.

També expliquem que aquesta setmana han començat les inscripcions per als tallers que es duran a terme aquest estiu al centre cívic del Rieral. Hi ha propostes tant per a nens com a adults, de tot tipus: des de tallers de cuina, robòtica o manualitats, fins a ceràmica o bé converses en anglès i francès.

Finalment, destaquem que, aquest estiu, la gent gran de Lloret disposa d’unes quantes propostes per estar en forma. D’una banda, d’un curs de country, i de l’alta d’activitats fisiques, com exercicis i balls.

Darrers Programes