14.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 29 Juny 2022

L'informatiu matinal

El Lloret Drone Festival se celebrarà aquest estiu en format competitiu. És la principal novetat de l’esdeveniment, que arriba enguany a la segona edició i que es durà a terme del 29 al 31 de juliol, a la platja gran de Lloret. D’aquesta manera, el festival es converteix en un concurs internacional. Al llarg dels tres dies, hi haurà tres empreses que competiran per oferir a lloretencs i visitants el millor espectacle de drons.

Recordem que el Lloret Drone Festival va néixer el passat estiu, com un ‘show’ lumínic únic a l’Estat espanyol, amb coreografies de 100 drons sobre la platja gran de la vila. En sabem tots els detalls d’aquest nou format. Entrevistem Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica.

Anunciem que Adrià Lamelas encapçalarà la candidatura del PSC a Lloret de Mar en les pròximes eleccions municipals. Així ho ha anunciat la Federació del PSC de les Comarques Gironines, que presentarà la proposta en el pròxim Consell de Federació. Per saber-ne més, entrevistem el mateix Adrià Lamelas.

Expliquem que aquest dissabte se celebra a Lloret una cita esportiva molt destacada, la Night Trail, que arriba a la sisena edició. La novetat és que s’afegeix una nova distància de 21 quilòmetres, adreçada a persones amb experiència i bona forma física. Sabem com van els preparatius i les inscripcions parlant amb un dels organitzadors, Tito Pueyo.

Ens fem ressò d’una de les diverses novetats de la temporada turística d’estiu a Lloret. Durant les nits, hi haurà una persona encarregada de controlar i gestionar les cues dels taxis. D’aquesta manera, es vol evitar que sorgeixin petits conflictes entre les persones que esperen els taxis per tornar a casa. Entrevistem el regidor de Seguretat, Jordi Sais.

Tornem a obrir plana esportiva en la part final del programa per saber com afronta la pròxima temporada el nou entrenador del Club Hoquei Lloret. És Xevi Cabanes, que arriba després de dirigir equips com el Vic o el Manlleu. Ell mateix ens explica els motius del seu fitxatge i els objectius de la temporada.

Darrers Programes