31.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 29 Març 2022

L'informatiu matinal

Aquest dimarts us expliquem que l’Ajuntament de Lloret procedirà en breu a retirar el radar de l’avinguda Vila de Blanes. Segons fonts municipals, amb la retirada del radar es dona resposta a les peticions de la ciutadania. En el seu lloc s’instal·larà un indicador de velocitat per avisar els conductors de la velocitat a què circulen i es reforçarà la senyalització a terra de la velocitat permesa, que és de 40 km/h des del 2002. Per altra banda, l’Ajuntament de Lloret també ha encarregat un dictamen jurídic per buscar la viabilitat legal per revocar les multes que el Consell Comarcal de la Selva, entitat on el consistori té externalitzada la tramitació de sancions de trànsit, no ha tramitat en uns terminis considerats com a raonables. En el sentit, que les multes posades en un termini curt de temps es notificaven de cop. Segons Diari de Girona, el passat divendres es van presentar 1.000 firmes a l’Ajuntament contra el radar i per reclamar solucions. Al llarg del BDBH, parlem amb l’alcalde Dulsat i amb els portaveus dels grups municipals, sobre el radar i el ple d’aquest dilluns.

En aquest sentit, comentem que l’Ajuntament ha decidit insistir perquè la propietat dels antics apartaments Brava Park de Fenals millorin l’estat de l’edifici i de la finca. 

D’altra banda, Rubén Aragón va acabar en la sisena posició de la categoria Elit de l’Ocean Lava International de Tenerife, celebrada aquest cap de setmana. El triatleta lloretenc va finalitzar la competició dins del top 10.

Tot seguit, parlem de Marc Muniesa i Rubén Yáñez, dos lloretencs que han pogut jugar a la Primera Divisió de futbol. Formen part de la llista dels 114 gironins que han pogut competir a la màxima categoria i, tots ells, protagonitzen un llibre que es presenta aquest dijous a Lloret.

En plana cultural, recomanem el concert de cant coral religiós que ofereixen avui a la parròquia 45 nois i noies vinguts d’Anglaterra. Tenen de 9 a 12 anys. L’entrada és lliure.

Expliquem també que no es pot fer l’acte previst avui sobre autisme per part de l’institut Coll i Rodès per indisposició de la cantant, la Judit Nedermann, i l’autora del documental.

Darrers Programes