22.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 29 Març 2023

L'informatiu matinal

Lloret de Mar és el municipi català que té instal·lats més comptadors socials. En total, hi ha 9 comptadors socials, tot i així, és una xifra molt baixa, ja que les entitats socials denuncien que en els últims dos anys només s’han instal·lat 44 comptadors a tot Catalunya. La idea d’instal·lar comptadors socials sorgeix arran d’un conveni de la Generalitat i Endesa perquè les famílies que viuen en un habitatge ocupat puguin tenir garantida l’electricitat sense necessitat de punxar-la, amb tots els riscos que això comporta. Ho comentem al BDBH d’avui entrevistant la regidora d’Habitatge, Jennifer Pérez.  

Ahir va passar per Lloret la flama dels Special Olympics, amb una arribada en què hi va haver molts aplaudiments i una gran emoció. En fem un resum.

L’Ajuntament ha entregat la medalla centenària a la Lloretenca Angelina Casamitjana. Nosaltres hem estat a l’acte i expliquem com va anar.

Parlem de l’exposició dedicada al pintor lloretenc Joan Sala Lloberas, que s’inaugura demà a la tarda a l’edifici de Can Saragossa. Estarà muntada fins al 31 de desembre i, a més, aquest diumenge es farà una visita guiada. Tots els detalls ens els dona el regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, a qui també li preguntarem per l’escape room que s’ha preparat per aquesta Setmana Santa al Museu del Mar.

Fem un cop d’ull a l’agenda per diferents qüestions. D’una banda, l’associació Punt d’Equilibri organitza un taller de prevenció d’abusos sexuals infantils. Es farà demà dijous, a les vuit del vespre. Les places ja estan exhaurides, però en faran un de nou el 20 d’abril. Avui en donem els detalls.  

Aquest divendres es podrà veure al Teatre la comèdia “Quant temps em queda?”, de Marta Buchaca. Avui en parlem al BDBH amb un dels protagonistes, l’actor Lluís Villanueva.

També en clau cultural, recordem que aquesta tarda al Teatre es faran dos tallers i una exhibició de dansa. També hem d’afegir que la celebració del Dia Mundial del Piano, també programada per aquesta tarda, finalment s’ha anul·lat.

En plana esportiva, destaquem que Ona Blasco segueix col·leccionant títols i aquest passat cap de setmana s’ha proclamat campiona d’Espanya d’esquaix en la categoria sots 17.

Darrers Programes