1.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 29 Novembre 2021

L'informatiu matinal

Avui hi ha ple i al BDBH en parlem.

Un dels punts més destacats serà la presentació de l’estudi de viabilitat econòmica que ha redactat l’empresa Sumar per poder fer realitat la tant reclamada residència de gent gran i un centre d’atenció diürna a Lloret de Mar.

A més, es presenten quatre mocions, de les quals donem els detalls al programa d’avui: Lloret en Comú vol que reclamar a l’Estat espanyol que derogui la reforma laboral; Força Lloret presenta una moció sobre la millora de les polítiques de promoció i difusió de la llengua catalana; Ciutadans reclama la reobertura de les beques menjador del 2022 i el PSC planteja l’adhesió a la declaració de Sabadell sobre la qualitat de l’aire.

La sessió comença a les sis de la tarda, a la sala d’actes de l’Ajuntament i es podrà seguir pels canals habituals de la ràdio: l’FM, el Facebook Live i la pàgina web.

Sabem com ha anat el Gran Recapte d’Aliments, pels Moters de Lloret, que aquest diumenge han estat a la plaça Esteve Fàbregas de Fenals amb una sèrie d’activitats benèfiques.

Expliquem que l’Associació Força AME ha entregat 11.500 euros a l’Hospital Sant Joan de Déu perquè segueixi treballant en la investigació de l’Atròfia Muscular Espinal. Escoltarem al president de l’entitat, Pipo Molina.

Com cada dilluns, fem un respàs dels resultats esportius del cap de setmana i, a més, expliquem com han anat algunes de les activitats que s’han dut a terme a Lloret aquets dies, com ara la 4a Gala de l’Any d’Adifolk, que es va fer ahir diumenge al Teatre.

Darrers Programes