7.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 29 Novembre 2022

Avui us expliquem que l’Ajuntament ha creat un reglament per regular l’adjudicació dels habitatges destinats a atendre situacions d’emergència econòmica i social. El ple d’aquest dilluns ha aprovat, per unanimitat de tots els grups, un reglament per regular l’adjudicació dels habitatges de propietat o gestió municipal que estan destinats a situacions d’emergència econòmica i social. […]

Avui us expliquem que l’Ajuntament ha creat un reglament per regular l’adjudicació dels habitatges destinats a atendre situacions d’emergència econòmica i social. El ple d’aquest dilluns ha aprovat, per unanimitat de tots els grups, un reglament per regular l’adjudicació dels habitatges de propietat o gestió municipal que estan destinats a situacions d’emergència econòmica i social. Fins ara, l’Ajuntament no té tenia cap reglament que fixés aquests criteris i les regidores d’Habitatge i de Benestar i Família, Jennifer Pérez i Arantxa Jiménez, respectivament, consideren que era necessari per comptar amb uns varems objectius i transparents. Actualment, a Lloret hi ha una desena d’habitatges d’aquestes característiques. La gran majoria d’aquests habitatges es destinen a persones sense llar  mentre que la resta són per a persones amb risc imminent de perdre l’habitatge. Donem els detalls del reglament i en parlarem amb els diferents portaveus.

A més a més, sobre el ple, us expliquem que David Tejero Garzón ha estat escollit nou Síndic de la Ciutadania, també amb el consens de tots els grups. L’actual síndic, Joaquim Teixidor, acaba el seu mandat demà, dimecres 30 de novembre.

També parlem de la lloretenca Marina Urpí, que ha guanyat el premi al millor videojoc dins del Pitching Audiovisual de Catalunya per ‘Raz Circus’. Un joc de taula físic amb una aplicació complementària que inclou realitat augmentada i promet una experiència innovadora.

D’altra banda, l’any que ve es recupera el format conjunt del carnaval entre Lloret, Blanes i Tossa, en concret amb les desfilades als tres municipis veïns. Ja hi ha dates: del 17 de febrer al 4 de març del 2023.

I acabem parlant de l’escola de gimnàstica rítmica.  Va obtenir tres medalles en la Final de la Copa Catalana, celebrada aquest cap de setmana a Platja d’Aro. En concret, el conjunt aleví va aconseguir un or i una plata, mentre que l’equip júnior va tornar amb la medalla de bronze.

Darrers Programes

La Llista – 7 Febrer 2023

La Llista – 6 Febrer 2023