7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 29 Setembre 2022

Avui posem el focus d’atenció en el llorentenc Josep Bernat, que ha tingut un paper destacat en el fet que Iryo se sumi a l’alta velocitat. Iryo se suma a l’alta velocitat entre Barcelona i Madrid i un dels impulsors n’és el lloretenc Josep Bernat, a través de la seva companyia Nuk Consultants. Els trens […]

Avui posem el focus d’atenció en el llorentenc Josep Bernat, que ha tingut un paper destacat en el fet que Iryo se sumi a l’alta velocitat. Iryo se suma a l’alta velocitat entre Barcelona i Madrid i un dels impulsors n’és el lloretenc Josep Bernat, a través de la seva companyia Nuk Consultants. Els trens del nou operador, que cobriran la línia Barcelona-Madrid, començaran a circular el 25 de novembre, però els bitllets ja estan a la venda. Es convertirà, així, en la tercera companyia a fer aquest recorregut, juntament amb l’espanyola Renfe i la francesa Ouigo. Parlem amb Josep Bernat per conèixer tots els detalls al respecte.

L’Ajuntament de Lloret i la Fundació Cruyff han inaugurat el Cruyff Court, un nou espai inclusiu que té per objectiu promoure l’esport entre els infants i joves. L’acte ha comptat amb la presència d’Oriol Romeu, jugador del primer equip del Girona Futbol Club.

ERC estrena aquest dissabte un documental sobre l’1 d’octubre del 2017 a Lloret de Mar. Ho comentem amb el portaveu de al formació a la vila, Albert Ferrández.

També coincidint amb el cinquè aniversari de l’1 d’octubre, el Consell per la República de Lloret organitza, la nit de divendres, una marxa de torxes i urnes. En parlem amb Rosa Clota, membre del Consell.

Amb el regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, parlem del cap de setmana ibèric, que se celebra aquest 1 i 2 d’octubre.

L’associació de dones l’Aurora ha sortit al carrer aquest dimecres al vespre, amb motiu del Dia internacional per la despenalització de l’avortament. Expliquem com va anar la concentració.

Demà al vespre s’estrena “La noia de la foto i altres històries”. Es tracta de l’espectacle de final de curs de l’Aula Municipal de Teatre, que s’ha hagut de posposar fins a tres vegades per diferents motius. Si tot va bé, es podrà veure demà, a les nou de la nit, al Teatre.

Decathlon, amb la col·laboració de Xatrac, organitza una neteja aquest diumenge a la platja de Fenals, tant a l’exterior com al fons marí. Ho explicarem escoltant un Greenplayer de Decathlon Girona, Eduard Cabezudo.

Acabem en plana esporitva, explicant que ja estan en marxa els nous vestidors del camp de futbol del Molí. Es tracta d’una actuació molt esperada pels equips de futbol que fan ús de l’equipament. Ara, amb aquestes reformes, són més adaptats i accessibles.

Darrers Programes

Ple Municipal 28 Novembre 2022

Lloret Esportiu – 28 Novembre 2022

Cocodril Club – 27 Novembre 2022