19.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 3 Abril 2023

Avui ens fem ressò de les bones previsions per aquesta Setmana Santa, des del punt de vista turístic. Comença la primera Setmana Santa amb màxima normalitat després de la pandèmia i les sensacions sembla que són molt positives. Es preveu que l’ocupació a Lloret de Mar sigui d’entre el 85 i el 90% els dies […]

Avui ens fem ressò de les bones previsions per aquesta Setmana Santa, des del punt de vista turístic. Comença la primera Setmana Santa amb màxima normalitat després de la pandèmia i les sensacions sembla que són molt positives. Es preveu que l’ocupació a Lloret de Mar sigui d’entre el 85 i el 90% els dies festius. Pel que fa als dies laborals, s’esperen unes ocupacions d’entre el 60 i el 65%. La Costa Brava centre i sud i les comarques interiors són les que es preveu que tinguin unes ocupacions més elevades. Són dades de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona. El que fem al BDBH d’avui és comentar aquestes dades amb la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, per saber si coincideixen amb les bones valoracions.

Fem un resum de com serà el calendari laboral del 2024, que comptarà amb 11 festius entre setmana i dos ponts.

La resta del programa la dedicarem als esports. Com cada dilluns, fem un repàs dels resultats més destacats del cap de setmana, però també volem parlar de diferents tornejos que es disputen aquesta Setmana Santa.

Aquest dimecres comença el MIC de futbol, un dels tornejos més esperats de Setmana Santa. Enguany, ho fa amb xifres rècord, amb 360 equips de 34 països. Avui en sabrem més sobre aquest torneig de futbol base i farem una mirada a l’organització, i més concretament a la tasca que duen a terme els voluntaris del MIC. Parlem amb un dels seus responsables, Albert Bori.

Un altre torneig que també estarà actiu en aquesta Setmana Santa és el Globasket, que ahir va donar el tret de sortida, amb unes 4.000 persones entre participants i acompanyants. Es tracta d’un torneig que es durà a terme en dos torns. Ens ho explica Josep Ramon Muro, responsable de l’organització.

I encara parlem d’un torneig més. És la Lloret Cup d’handbol, que va començar el dissabte i que s’allargarà fins al pròxim dijous. La competició, tant masculina com femenina, es juga en quatre etapes: aleví, infantil, cadet i juvenil. Entrevistem la gerent de la Lloret Cup, Clàudia Peña.

Darrers Programes