19 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 3 Agost 2021

Avui us informem que Lloret en Comú demana que sigui l’Ajuntament qui es faci càrrec del servei de subministrament d’aigua. Després dels talls que han patit els veïns de Lloret Residencial, el grup municipal a l’oposició ha lamentat la situació a través d’un comunicat. A més, també insta a l’equip de govern a expropiar els bens propis de l’empresa Rec Madral, una vegada sigui reconegut el deute de més de 250.000 euros que es va anunciar la setmana passada des del consistori. Després dels problemes patits pels veïns de la zona, l’Ajuntament ha restablert l’abastiment d’aigua a Lloret Residencial, malgrat que denuncia que l’empresa Rec Madral encara no ha pagat aquest deute de més de 250.000. Segons fonts municipals, l’empresa fa dos anys que no paga. Davant de tot això, Lloret en Comú, a través del seu comunicat, ha volgut mostrar el seu suport als veïns de la urbanització i també a l’equip de govern. A més, es posa a la seva disposició per “establir estratègies i treballar de manera conjunta” per aconseguir un servei de qualitat en el subministrament d’aigua. En parlem amb el portaveu de Lloret en Comú, Miguel Gracia.

Expliquem que Lloret de Mar és un dels tretze municipis participants del nou Centre d’Interpretació del Vescomptat de Cabrera. Aquest espai ha entrat en funcionament al Castell de Montsoriu, a Arbúcies, amb l’objectiu de donar a conèixer als seus visitants els elements patrimonials de diversos municipis. Ens dona tots els detalls el regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores.

A la segona part, parlem del cicle “Música a Santa Cristina, que organitza cada estiu l’Obreria. Arrenca aquest divendres i la primera actuació anirà a càrrec del reconegut pianista Daniel Ligorio, de fama i prestigi internacional. Sabem com es presenta l’espectacle parlant amb Arseni Frigola, Obrer Major de Santa Cristina.

I en plana esportiva anunciem que el triatleta lloretenc Rubén Aragón s’ha classificat pel Mundial Challenge del 2022, que se celebrarà a Eslovàquia. L’esportista va aconseguir el bitllet directe després de quedar entre els sis primers classificats en el Challenge Turku, disputat aquest passat cap de setmana a Helsinki. Escoltem les seves declaracions.

Darrers Programes