11.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 3 Agost 2022

Avui us expliquem que Lloret aprova millorar el camí de ronda nord i fer els trams que falten. L’Ajuntament de Lloret de Mar aprova el projecte de millora del camí de ronda situat a la part nord del municipi. En concret, el tram que va entre La Caleta d’en Trons i Cala Gran. El projecte, […]

Avui us expliquem que Lloret aprova millorar el camí de ronda nord i fer els trams que falten. L’Ajuntament de Lloret de Mar aprova el projecte de millora del camí de ronda situat a la part nord del municipi. En concret, el tram que va entre La Caleta d’en Trons i Cala Gran. El projecte, pressupostat en 3,8 milions d’euros, es durà a terme per fases. Comprén més d’un quilòmetre i inclou millores de trams ja existents, a més de la creació de camins en indrets que fins ara no hi eren. El tràmit, consistent en l’aprovació inicial del projecte, ha tingut lloc en el ple ordinari d’aquest dilluns i comporta forçosament un seguit d’expropiacions dels propietaris. En el programa d’avui escoltem els diferents portaveus. D’altra banda, el plenari ha modificat el POUM per permetre l’ampliació del parc aquàtic Water World, amb l’objectiu de fer-hi més atraccions.

El Club Natació Lloret busca entrenadors per a la secció de natació artística. A finals d’aquest passat mes de juliol, l’entitat ha patit la baixa de l’entrenadora. Comentem aquest moment delicat amb la presidenta Olga Valls.

Després obrim plana musical per parlar del concert de tribut a Mecano, amb què aquest dissabte es tanca el Clon Festival. Escoltem la cantant, Àgueda Coll.

Tot seguit, recomanem la pel·lícula que es projecta avui dins del cicle de CINEMA A LA FRESCA: els Goonies, tot un clàssic del cinema d’aventures dels anys ’80. Nostàlgia en estat pur.

I acabem amb la companyia ESCARLATA, que ofereix fins a tres funcions de l’espectacle LA GRUTESCA al Teatre. Segons un dels actors, Jordi Aspa, és més aviat un experiment sonor amb què volen investigar sobre el fenomen del riure.

Darrers Programes