Dissabte, 16 gener 2021
6.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 3 Desembre 2020

Avui destaquem que la Cursa de Nadal d’aquest any serà virtual. L’esdeveniment popular manté la finalitat solidària, en aquest cas amb la lluita contra el coronavirus, però a causa de les restriccions de la pandèmia, la prova es reformula i cada participant la farà al seu aire entre els dies 17 i 27 de desembre.

La idea és que es faci un recorregut per l’entorn de Lloret i que cadascú comparteixi a les xarxes socials una imatge del moment de la cursa amb l’etiqueta Cursa Nadal Lloret. El 100% de les inscripcions es destinarà a la Marató de TV3, centrada en la investigació de la Covid.19.

Ampliem la informació amb la regidora d’Esports, Ana García-Castany, i escoltem també declaracions de l’alcalde, Jaume Dulsat, que ahir va participar a la presentació de la prova.

El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament organitza un taller virtual de creativitat per a empreses. Es farà demà i en parlem amb el ponent, el lloretenc Albert Vinyals, doctor en Psicologia i professor universitari de Psicologia del consumidor i neuromàrqueting.

Repassem el Pla de Nadal que ha presentat el Govern de la Generalitat per aquestes festes. Entre les mesures més destacades hi ha que les trobades podran ser finalment de màxim deu persones, tot i que finalment els menors d’edat sí que compten i, a més, s’aconsella que no s’apleguin més de dues bombolles de convivència.

Entrevistem al reconegut actor Joan Pera, que serà a Lloret aquest dissabte amb l’obra “Alguns neixen estrellats”, en el primer dia de reobertura del teatre lloretenc després del tancament decretat pel Govern català les últimes setmanes per la pandèmia.

Dj Tillo ha estat nominat com a millor dj de rap del 2020 pels “I am Rap Awards”, els primers premis dedicats al Hip Hop espanyol. Avui l’entrevistem.

Parlem amb la presidenta dels Amics de la Música, Sílvia Castillo, perquè l’entitat impulsa un projecte per celebrar el Nadal a través de les xarxes socials. Començarà aquest cap de setmana i avui en coneixem tots els detalls.

Darrers Programes

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de...
Acabem la setmana explicant-vos que avui es presenta César Martín, el nou inspector que estarà al capdavant...
Avui parlem del procés de participació ciutadana per millorar la mobilitat del passeig marítim, la tipologia de comerç...
Avui destaquem que l'Ajuntament demana l'opinió de la ciutadania per millorar la mobilitat al passeig. El consistori...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

La Llista – El millor de la setmana

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de la setmana.

Bon Dia Bona Hora – 15 Gener 2021

Acabem la setmana explicant-vos que avui es presenta César Martín, el nou inspector que estarà al capdavant de la policia local de...

Tertúlia Ciutadana – 14 Gener 2021

Avui parlem del procés de participació ciutadana per millorar la mobilitat del passeig marítim, la tipologia de comerç del municipi i l'evolució que...