1.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 3 Desembre 2021

L'informatiu matinal

Acabem la setmana explicant-vos que avui acaba la vacunació de la grip al Puntet. Aquest divendres, 3 de desembre, acaba la campanya de vacunació de la grip a Lloret de Mar que s’ha portat a terme a El Puntet. L’espai, cedit per l’Ajuntament de Lloret, ha sigut de gran utilitat per alliberar una part d’activitat dels Centres d’Atenció Primària i reduir, en la mesura del possible, el risc de contagi per la Covid-19, especialment entre les persones de risc, el principal col·lectiu cridat a vacunar-se de la grip. En un altre ordre de qüestions, Salut ha tornat a posar en marxa els centres de vacunació per facilitar l’administració de la dosi de reforç contra la covid, que ja reben els més grans de 65 anys, els professionals sanitaris i sociosanitaris i les persones vacunades amb Janssen. També s’hi posen primeres dosis per aconseguir el certificat digital que permeti entrar a bars i restaurants a partir d’aquest divendres.

També ens fem ressò que l’ús del certificat covid és finalment obligatori des d’aquesta mitjanit per entrar a bars, restaurants, gimnasos i residències de gent gran. Ho valorarem amb el restaurador Nino Gomez i Ricard Salinas, director de la piscina de Lloret.

Tot seguit donem veu als veïns de Lloret Residencial, perquè fa dies que no tenen aigua. Entrevistem una veïna afectada, Rosa Indino, i coneixem la resposta que li dona des de l’Ajuntament el regidor Albert Robert. Amb ell parlem també de les millores fetes per facilitar els tràmits online amb l’Ajuntament.

A la segona part, ens posem al dia amb els esports, amb resultats i partits del cap de setmana.

De l’agenda, destaquem la Tirada a l’Art del Xino Xano, d’aquest diumenge, i repassem la resta de propostes, com la festa de Som Capaços, les obres de teatre o bé l’activitat per buscar el tió als jardins de Santa Clotilde.

Darrers Programes