11.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 3 Febrer 2023

Avui divendres us expliquem que Lloret de Mar acull avui una trobada amb 25 gossos policia d’arreu de Catalunya. Lloret de Mar serà avui la seu d’una trobada amb 25 gossos unitats canines policials d’arreu de Catalunya. Participaran d’una jornada formativa sobre cerca i detecció, a càrrec d’un instructor provinent de Madrid. S’hi espera la […]

Avui divendres us expliquem que Lloret de Mar acull avui una trobada amb 25 gossos policia d’arreu de Catalunya. Lloret de Mar serà avui la seu d’una trobada amb 25 gossos unitats canines policials d’arreu de Catalunya. Participaran d’una jornada formativa sobre cerca i detecció, a càrrec d’un instructor provinent de Madrid. S’hi espera la presència de les unitats canines de les policies locals de diferents municipis com Vilassar de Mar, Sant Just Desvern, Sant Feliu de Guíxols, Santa Coloma de Gramenet, Platja d’Aro, Granollers, Caldes de Malavella, Girona, Olot, Palafrugell, Esplugues de Llobregat, Sabadell, Polinyà, Martorell, La Jonquera, Amposta, Tossa de Mar, Salt i Lloret de Mar. La jornada, que s’allarga tot aquest divendres a la comissaria local, comptarà amb diferents entrenaments a l’exterior de l’edifici, al dipòsit de vehicles i al pàrquing soterrani. Ampliem la informació amb el regidor Jordi Sais.

Aquest 4 de febrer és el Dia Mundial del Càncer i destacarem els serveis que ofereix l’associació que hi ha a Lloret per a malalts i familiars. En parlem amb Cristina Pané, presidenta de la secció local.

En l’àmbit de la política, Junts per Catalunya ha preguntat al Parlament quan es construirà un nou centre escolar a Lloret. Escoltem declaracions de la diputada Batlle. I també del candidat socialista Adrià Lamelas, sobre la iniciativa que prepara el PSC al respecte.

Tot seguit, parlem d’un nom propi: Gil Membrado, de només 15 anys, és un dels participants del Rally de Lloret. Es converteixi així en el pilot més jove en córrer un rally a l’Estat espanyol.

Després anunciem tots els partits del cap de setmana

A la segona part, us convidem a formar part de la campanya del Voluntariat per la Llengua i sabrem perquè l’obra de teatre TRAVY, amb Oriol Pla, és un dels plats forts d’aquesta temporada.

A més, recordem la resta de l’agenda del cap de setmana, marcada per la revetlla de la Capital de la Cultura Catalana i la Tirada a l’Art amb el Xino Xano.

Darrers Programes