17.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 3 Gener 2023

L'informatiu matinal

Avui arriba el patge reial a Lloret. I demà s’inaugura la primera Fira de Reis. El Patge Reial, en representació de Ses Majestats, serà a Lloret aquesta tarda, de cinc a set, a la plaça de l’Església. D’aquesta manera, la mainada que no vulgui esperar fins a dijous, podrà entregar-li en mà la seva carta o, els més petits, el seu xumet. Recordem que aquests dies també es pot fer a la bústia reial que hi ha col·locada a la mateixa plaça.

Demà, s’inaugura la primera Fira de Reis de Lloret de Mar. Les parades estaran muntades fins diumenge i hi haurà activitats variades per als més petits, a banda d’atraccions ecològiques. Coneixem tots els detalls de la fira parlant amb una de les organitzadores, Trini López.

Volem saber quin resum fan del 2022 i què demanen al 2023 les dones de l’Aurora. Ho comentem amb una representant, Maite Rodríguez, a qui també li preguntem per l’allau de casos de violència masclista que es va registrar el desembre passat a Catalunya i en el conjunt de l’Estat.

Entrevistem el lloretenc Fernando Orellana, que acaba de publicar un nou single, titulat “Una noche más”. A més a més, podem escoltar la cançó.

Ens fixem, també, amb l’agenda del cap de setmana, en què hi haurà dues representacions de “Retalls dels Pastorets”, a càrrec del Casal de l’Obrera. Ens en dona els detalls la directora Angelina Cardona.

Per tancar el BDBH, expliquem que l’Hotel Evenia va acollir, la setmana passada, fins a 800 jugadors de futbol sala, que participaven a un torneig internacional disputat a Blanes, anomenat “World Futsal Cup”.

Darrers Programes