25 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 3 Juny 2021

L'informatiu matinal

Avui destaquem que l’Ajuntament ha presentat les bases per al concurs d’idees per remodelar l’eix urbà del municipi.

Es tracta d’un ambiciós projecte inclòs en el Pla Operatiu de reconversió turística de Lloret de Mar, que preveu remodelar el passeig marítim i les avingudes Just Marlès, Pau Casals i del Rieral. De les propostes que es presentin, se n’escolliran sis i, en una fase posterior, se’n triaran tres.

La dotació econòmica és de 116.000 euros i avui en coneixem tots els detalls amb el regidor del Pla de reconversió turística, Jordi Orobitg. 

Fem balanç del cribratge massiu que es va fer la setmana passada a Lloret, en què van participar més de 400 persones. Ho comentem amb la directora de l’Àrea Bàsica de Salut de Lloret i Tossa, la doctora Cristina Castellà.

CCOO ha convidat, aquesta tarda a Lloret, a Ernest Cañada per presentar el seu llibre “Cuidadoras”, que recull històries de treballadores de la llar, del servei d’atenció domiciliària i de residències. Escoltem una representant de CCOO, Belén López, i entrevistarem, en directe, a Ernest Cañada.

En clau esportiva, ens fem ressò, d’una banda, de les mini olimpíades que s’organitzen demà a les pistes d’atletisme per als alumnes de l’escola Àngels Alemany. En parlem amb el mestre d’educació física Albert Marcos i amb l’atleta Àngel Mullera.

Finalment, coneixem tots els detalls sobre el campionat d’Espanya de natació adaptada. Escoltem la lloretenca Anna Sabariego, que hi participa, i parlem amb el gerent de l’empresa organitzadora, Ricardo Yebenes.

Darrers Programes