25.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon dia Bona Hora – 3 Juny 2022

L'informatiu matinal

Acabem la setmana explicant-vos que Lloret comença a celebrar els 100 anys del Daiquiri del Gran Constante. Lloret de Mar dona el tret de sortida al centenari del Daiquiri, un dels còctels més famosos del món, creat l’any 1922 pel lloretenc Constantí Ribalaigua al bar El Floridita, de La Havana, a Cuba. En concret, el que va fer el Gran Constante és perfeccionar aquesta beguda afegint-hi gel picat, el que s’anomena el Daiquiri número 4. Coincidint amb l’inici de la celebració dels 100 anys, l’empresa Amargura Cultura, amb l’Ajuntament i els restauradors, han ofert un taller adreçat al sector per aprendre a elaborar un còctel de qualitat. La finalitat és crear un ruta d’establiments a Lloret on se serveixi el Daiquiri número 4 i que es doni a conèixer el seu origen lloretenc. En el programa escoltem organitzadors i uns quants restauradors.

Avui parlem amb Tico Alsina, del sector dels comerciants, de la Primavera Market, l’antiga Botiga al Carrer, prevista aquest dissabte als carrers del centre, amb diferents parades amb productes rebaixats. 

En plana esportiva, destaquem la cloenda de la Copa AFIA de futbol per a veterans brasilers, així com de l’exhibició d’arts marcials, el partit de la Juve, una competició de bàsquet i una altra d’atletisme d’àmbit comarcal.

A la segona part, detallem l’agenda del cap de setmana, marcada per l’inici de les visites al cementiri, avui divendres; les activitats del Dia Mundial del Medi Ambient, així com un espectacle de dansa solidari amb l’AME i la sortida pel bosc de Fenals amb Evarist March, botànic del Celler de Can Roca.

Darrers Programes