20.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 3 Maig 2021

L'informatiu matinal

Iniciem setmana parlant del Cribratge massiu a Lloret de Mar. El Departament de Salut de la Generalitat preveu fer un cribratge amb PCRs d’automostra nasal.

De fet, la setmana passada va començar la prova a la ciutat de Girona i la intenció és estrendre-la aquesta setmana a Lloret i Roses.

Segons l’Agència Catalana de Notícies, des de la Regió Sanitària de Girona es fa una crida a la població perquè hi participi, ja que que l’automostra nasal és una eina segura, ràpida i de fàcil utilització, i aquest cribratge seriat és una nova estratègia per tallar el màxim de cadenes de transmissió.

Es tracta d’un tipus de prova oberta a tota la població d’entre 16 i 60 anys que no tinguin cap símptoma de coronavirus, que no l’hagin tingut en els últims tres mesos i que no hagin estat vacunats.

De tot plegat, en parlem amb la regidora Jennifer Pérez.

Reposicionar la marca Lloret de Mar i transformar les empreses de la destinació, tant d’allotjament turístic com agències de viatges. Amb aquest objectiu, el passat divendres es van presentar fins a 14 projectes que implementen la digitalització en les empreses del sector. N’escoltem a uns quants.

Donem els resultats esportius del cap de setmana, que després ampliem al programa Lloret Esportiu amb en Moisés García.

Expliquem que MontPhoto amplia el termini d’admissió de treballs fins al 7 de maig. Tot i que en un principi acabava el passat divendres, l’organització ha decidit allargar-ho una setmana més, fins al divendres d’aquesta setmana. En parlem amb un dels organitzadors, Paco Membrives.

Acabem amb música lloretenca. Escoltem la cançó 3AM, de la Crissy Z, a qui entrevistem amb motius de la presentació del nou videoclip, disponible en les diferents plataformes digitals. El single explica com la nit i el seu silenci són pertorbats pel so d’una ambulància i la incertesa

Darrers Programes

Arrenquem el programa despertador matinal de Nova Ràdio Lloret explicant que demà dimecres torna Fitur, la Fira Internacional del...
Tots els esports del municipi
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes
La cultura musical catalana a la Costa Brava Sud

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA