29.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 3 Maig 2022

L'informatiu matinal

Avui comentem alguns dels punts del ple d’aquest dilluns amb tots els portaveus municipals.

El radar va tornar a generar polèmica al ple d’aquest dilluns. El punt que es portava a ple i que s’ha aprovat és la recuperació de la potestat per poder revocar algunes de les sancions imposades.

Un cop més, l’oposició ha criticat la voluntat recaptatòria del Govern, mentre que l’alcalde i el seu equip han defensat altra vegada que la seva voluntat era millorar la seguretat a l’avinguda Vila de Blanes. En aquest sentit, han insistit en què retirar-lo no és sinònim de reconèixer cap error. Simplement, l’alcalde va escoltar una part de la ciutadania que no entenia la mesura i va preferir retirar el radar.

De la polèmica, en parlem amb tots els portaveus, a qui també preguntarem per una de les mocions del PSC que es van aprovar. Una moció que compromet l’Ajuntament a prioritzar alternatives a la pirotècnia i als focs artificials convencionals. L’argument principal és que les explosions són molt perjudicials per col·lectius com les persones amb trastorn de l’espectre autista o per als animals.

Avui també coneixem el cas de dues germanes ucraïneses de 13 i 14 anys que viuen a Lloret. Són refugiades de la guerra i segueixen entrenant-se cada tarda per complir el seu somni: ser ballarines professionals.

Ens fem ressò de la presentació, aquest dilluns, del projecte MÉS PER MI de l’institut Coll i Rodès, adreçat a alumnes, famílies i professorat.

Expliquem a més que la fundació SERGI ha començat una campanya per finançar les beques dels estudis d’alumnes en risc d’exclusió social. Es demanen aportacions petites, a partir de 10 euros.

Acabem parlant del club de rem hotelers, que canvia de president. Xavi Flores ha donat pas a Adrià Riera, i amb ell, a una nova junta. Els escoltem, a tots dos.

Darrers Programes