13.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 3 Març 2021

Avui destaquem que les terrasses de bars i restaurants de Lloret hauran de tancar a la una de la matinada, excepte en les zones turístiques, que podran tancar a les tres.

És una de les principals novetats de l’ordenança de via pública que s’ha aprovat de manera definitiva al ple d’aquest dilluns. Una altra de les novetats és que l’ordenança inclou un catàleg de diversos elements -com jardineres, tendals o parasols- amb l’objectiu que els diferents establiments ofereixin una imatge homogènia. A més, en els casos en què les terrasses siguin properes a vies de circulació de vehicles, s’ha decidit ubicar-hi jardineres homogènies, que formaran part del mobiliari de la via pública.

Un altre dels aspectes que regula la nova ordenança és que les terrasses dels locals de l’avinguda Just Marlés i dels carrers Riera i Santa Cristina es podran mantenir durant tot l’any. A més, també es preveu que l’Ajuntament pugui aprovar condicions especials de manera temporal si les administracions pertinents dicten mesures d’aforament puntuals en establiments de restauració.

Ampliem aquesta informació amb el regidor de Via Pública, Cristian Fernández.

En plana turística, coneixem dades de la primera setmana de la campanya “Selvatans, ganes de canviar de vistes?”. I és que els equipaments culturals de Lloret van rebre la setmana passada 60 visites de turistes de la comarca de La Selva. Ampliem la informació amb Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, que també ens parlarà sobre el nou anunci d’Estrella Damm, que té com a un dels escenaris la Punta Garbí.

El Servei d’Infermeria del CAP de Lloret ja ha començat a posar la vacuna de la Covid-19 a les persones de més de 80 anys dependents. Són persones que no poden desplaçar-se fins a l’ambulatori. Les escoltarem, així com a infermeres i cuidadores.

En plana esportiva, expliquem que el lloretenc Chus Garcia afronta aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya de Natació adaptada. La cita, que se celebrarà a Terrassa, comptarà amb els millors nedadors i equips del territori català. Escoltem les seves declaracions.

El Club Atletisme La Sansi organitza aquest dissabte per primera vegada un control federat en pista a l’aire lliure. Serà a les Pistes d’Atletisme de Lloret, amb la participació dels millors corredors catalans.

Darrers Programes

Tots els esports del municipi
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes
La cultura musical catalana a la Costa Brava Sud
L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial. Un espai realitzat per Albert Batlle.

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA