11.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 3 Març 2023

Aquest divendres us expliquem que Lloret de Mar crea els premis Carme Ramirez, la primera sergenta de la policia local que va morir a finals de l’any passat. Els guardons, que tindran com a finalitat lluitar contra la desigualtat de gènere, es presentaran el proper 8 de Març, el Dia Internacional de les Dones. Els […]

Aquest divendres us expliquem que Lloret de Mar crea els premis Carme Ramirez, la primera sergenta de la policia local que va morir a finals de l’any passat. Els guardons, que tindran com a finalitat lluitar contra la desigualtat de gènere, es presentaran el proper 8 de Març, el Dia Internacional de les Dones. Els premis Carme Ramírez s’adrecen als alumnes de Lloret, que podran presentar un relat o fer alguna obra artística, ja sigui una pintura o un mural. La finalitat sempre haurà de ser la igualtat entre homes i dones. Ara s’estan acabant de redactar les bases dels guardons, que es podrien convocar la propera tardor, i que tindran uns premis atractius per al jovent. Aquesta novetat es donarà a conèixer el proper 8M, l’acte central del Dia Internacional de les Dones, que compta amb diferents propostes, com teatre, exposicions, música, dansa, visites, una batukada i un vermut. Una dels primers actes al voltant del 8M arriba avui mateix, en què a les 12 del migdia es penjarà el tapís elaborat pel Casal de la Gent Gran. En parlem en una estona amb la regidora Arantxa Jimenez.

Amb motiu del 8 de Març, Lloret de Mar organitza la Setmana dels Feminismes dins de la celebració de la Capital de la Cultura Catalana. Entre les diferents propostes, hi ha el monòleg d’humor ‘Curvy’, amb Eva Cabezas, a qui escoltem.

Els alumnes de l’Institut-Escola col·laboren en una campanya extraordinària de donació de sang prevista el proper 8 de març a Lloret de Mar. La jornada tindrà lloc al gimnàs del centre educatiu, en què es recolliran donacions també de plasma.

Tot seguit anunciem en quina dona de Lloret recau el premi aurora, convocat per 3a vegada.

També resumim tots els partits del cap de setmana, a més de repassar l’agenda d’aquests dies, marcada pel tast de vins amb Melcior Montero al Mercat o l’aplec dels Perdons.

Darrers Programes