7.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 3 Novembre 2022

L'informatiu matinal

El sindicat Metges de Catalunya denuncia el deteriorament progressiu de l’Hospital Comarcal de la Selva. Metges de Catalunya alerta que els serveis sanitaris de l’Hospital de Blanes s’estan deteriorant progressivament per la retallada contínua de recursos assistencials.

L’inici de les retallades de serveis es remunta al 2011 i, des d’aleshores, asseguren que la situació només ha fet que empitjorar i, tot plegat, critiquen que afebleix l’atenció sanitària de l’hospital blanenc, en una de les zones més poblades i turístiques de les comarques gironines. Avui en parlem amb la delegada de Metges de Catalunya i pediatra a l’Hospital Comarcal de la Selva, Susana Bello.

A partir de demà, l’aparcament de Sa Caleta passa a ser de zona verda no exclusiva. És a dir, hi podrà aparcar tothom, però mentre que els vehicles que tinguin el distintiu podran fer-ho gratuïtament, la resta hauran de pagar la tarifa de zona verda.

També demà, però al vespre, hi ha espectacle al Teatre de Lloret. L’obra es titula “El mar: visió d’uns nens que no l’han vist mai”. En parlem amb un dels directors i intèrpret, Xavier Bobés, però també amb el regidor d’Educació, Albert Ferrández, perquè l’Ajuntament ha decidit programar un passi especial al demà matí per als alumnes dels instituts.

D’altra banda, fem valoració de la Fira de Halloween i Tots Sants amb la regidora de Comerç, Lara Torres.

Acabem recordant que aquest vespre se celebra la 15a edició del Sopar de dones solidàries contra el càncer de mama.

Darrers Programes