7.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 3 Octubre 2022

L'informatiu matinal

El restaurant Sa Caleta, situat a Rabat, és el primer del Marroc (i de tota Àfrica) en rebre el certificat de restaurant espanyol. És un certificat que atorga l’Institut Espanyol de Comerç Exterior (ICEX) als establiments que compleixen certs requisits de la gastronomia espanyola. La xef de Sa Caleta és la lloretenca Paula Casanovas, que gestiona el restaurant amb el també xef Flip Planas i amb Pepe Garriga. Avui escoltem a la Paula per saber com valoren haver rebut aquest certificat.

Parlem de la nova temporada del Teatre de Lloret amb el seu regidor, Albert Robert, que comentarà com es presenta aquesta tardor, en què el Lloret Espai Off recupera la idea original d’oferir els espectacles en llocs no convencionals; s’ha renovat tot el pati de butaques i, a més, s’oferirà un nou servei de canguratge. Tot plegat ho comentarem amb el regidor, a qui també li preguntem per la cartellera, que portarà a Lloret noms com Emma Vilarasau, Quim Masferrer, Joan Pera o Bruno Oro.

Lloret de Mar és, al llarg d’aquesta setmana, la seu d’una trobada amb prop de 400 policies de tot el món. Hi participaran agents de 68 països, inclosa tota Europa i països d’altres continents com els Estats Units i Japó. És el primer cop que aquest congrés a càrrec de l’Associació Internacional de Policies (IPA) es duu a terme a l’Estat Espanyol. En parlem amb un dels representants és el comissari Joan Carles Molinero, del club esportiu dels Mossos d’Esquadra.

Van començant les temporades esportives i, com cada dilluns, sabem com ha anat el cap de setmana per als principals equips de la vila.

L’Ajuntament organitza una xerrada per analitzar els perjudicis que poden tenir els rumors en la vida en societat. Es farà el 21 d’octubre al matí, però les inscripcions ja estan obertes i avui en coneixem els detalls amb l’antropòleg Rafa Crespo, que és membre del Centre d’Estudis Africants de Barcelona i impulsor de la xarxa antirumors de Barcelona.

Acabem el BDBH fent valoració de com va anar, ahir, la neteja popular que van organitzar Decathlon i Xatrac a la platja de Fenals. En parlem amb el Greenplayer de Decathlon Girona Eduard Cabezudo.

Darrers Programes