17.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 30 Agost 2022

Avui us expliquem que Lloret de Mar denuncia la falta de finançament per part de les administracions supramunicipals. L’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja, de la qual Lloret de Mar forma part, denuncia la falta de finançament per part de l’Estat espanyol a les diferents destinacions que reben grans quantitats de turistes durant […]

Avui us expliquem que Lloret de Mar denuncia la falta de finançament per part de les administracions supramunicipals. L’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja, de la qual Lloret de Mar forma part, denuncia la falta de finançament per part de l’Estat espanyol a les diferents destinacions que reben grans quantitats de turistes durant els mesos d’estiu. En total són vuit destinacions que representen només un 0,9% de la població espanyola, mentre que atenen el 9% de l’ocupació turística arreu de l’Estat. No obstant això, el suport econòmic de les entitats supramunicipals va d’acord amb el nombre de persones empadronades i no té en compte el volum de turistes que passen pel municipi. Avui ho comentem amb l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat.

Un dia més, farem valoracions del festival Som de Mar, però avui des del punt de vista de l’Ajuntament. Escoltem les declaracions del regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg.

També expliquem que demà a la nit es tanca el cicle de Cinema a la Fresca amb la projecció de “Padre no hay más que uno”, que es va haver de posposar fa unes setmanes per la pluja. La pel·lícula es podrà veure a la plaça de les Regions.

Aquest cap de setmana passat, les festes de Fenals i Santa Clotilde van ser solidàries amb l’associació ForçAME, que va recaptar diners a la primera edició de l’anomenada “Vinyl Lovers Fenals”. Escoltem el president de l’entitat, Pipo Molina.

I acabem comentant com ha anat, aquest cap de setmana, la competició de waterpolo Be Water My Friend, que s’ha disputat a la piscina de Lloret.

Darrers Programes